Handbol

Que no els facin pagar el compte

Handbol. El Bordils, amb dos empats en les quatre primeres jornades, visita el Nava (13 h), que només ha assolit un punt tot i la inversió en fitxatges

“Estic convençut que aquests dos o tres últims dies, des que va acabar l'última jornada i van perdre, van dient que amb el Bordils sí, avui sí...” Nava de la Asunción espera amb els braços oberts el Bordils aquest migdia (13 h), en el segon dels tres partits en una setmana i amb l'objectiu d'aconseguir el seu primer triomf de la temporada –en la copa també va perdre la primera eliminatòria (30-32 contra el Barça B)–. El mateix que busca el conjunt de Pau Campos, que no disposarà d'Oriol Masmiquel, per motius laborals, ni d'Arnau Palahí –ahir es van fer proves per conèixer l'abast de la lesió al genoll que es va fer dissabte en l'escalfament del partit–; en el duel contra un dels dos equips que el Bordils té darrere en la classificació. L'altre, el Tolosa, té el punt de l'empat amb els blanc-i-verds en la tercera jornada.

El món real

“És un equip que estava fet per aspirar a més. Van fitxar la primera línia a cop de talonari: un lateral dret d'Alcobendas [Antonio Llopis], un lateral esquerre que jugava a Antequera [Álex Tello]... Estan tots dos allà amb sou i pis, bones condicions...”, va apuntar Pau Campos respecte a l'aposta del Viveros Herol, que amb l'exjugador internacional Asobal debutant a la banqueta, Óscar Perales –retirat de manera prematura per lesió– va incorporar mitja dotzena de jugadors. A més dels dos esmentats, el porter del Ciudad Encantada Samuel Ibáñez, Sergio García –que també ve de l'Asobal (Saragossa)–, Andrés Alonso –va pujar a la màxima categoria amb el Zamora– i Javi Castillo –Torrebalonmano, 1a estatal i amb passat al Sinfín, ara Asobal–. “No és tampoc una defensa tan dura com la dels últims anys. En atac han guanyat molt: tenen quatre llançadors de llarga distància, el central [Villagran] mou molt bé la pilota i és el referent del club de tota la vida. I dos extrems que compensen molt l'equip. No entenc què fan ocupant aquesta posició”, va dir Pau Campos.

La filosofia

“Llevats des de les quatre... a veure com arribem, en quin estat”, és la incògnita del tècnic, que no vol que el Nava els faci pagar el compte de la inversió després d'un sol empat en cinc partits. “A veure si podem dur el partit a un final ajustat i que ells es posin nerviosos, perquè si realment aconseguim guanyar o endur-nos un empat pot petar fort, allà.” “Sí que es poden canviar coses. I més que la posada en escena, que l'altre dia va ser bona amb el 6-3, donar continuïtat al joc, a les ràfegues bones que tenim: enllaçar-les. Ho vam estar parlant ahir [dilluns], no voler fer la guerra cadascú pel seu compte, hem de ser un equip molt solidari. Com si juguéssim a rugbi: jo em trenco la cara i jo topo contra tres perquè tu et puguis lluir. Hem d'entendre aquest concepte d'handbol col·lectiu. Perquè no tenim jugadors que puguin generar un gol i acabar-lo ells mateixos”, va dir Pau Campos sobre el canvi que ha de fer l'equip respecte a la derrota 20-23 de dissabte.

LA PRÈVIA

És un equip que estava fet per aspirar a més. Si realment aconseguim guanyar o endur-nos un empat pot petar fort, allà
Hem de ser un equip solidari. Com si juguéssim a rugbi: jo em trenco la cara contra tres perquè tu et puguis lluir
Pau Campos
tècnic bordils
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)