Un punt ben treballat

1a estatal. El Bordils va dominar en el primer temps i va remuntar en el segon

El Bordils B va esgarrapar un punt contra la Salle Montcada. Els de Carles Ramonet es van avançar amb un parcial de 4-0 i van conservar el domini la resta del primer temps, però els visitants van poder empatar el partit just abans del descans (12-12). En el segon temps, la tendència es va capgirar. El domini va ser per a la Salle Montcada fins a un minut del final, en què el Bordils B dominava 27-26. Larriba va empatar i Ramonet va demanar un temps mort, però el Bordils no va arribar a llançar en l'última jugada.
BORDILS B (27): Alemán (2), Bogo (8), Congost (1), Hospital (2), Masó (2), Palahí (1), Palol (1), Pou, Amagat (2), Batlle, Mach, Molina (2), Montero (4), Oliver (2) i Peresson. SALLE MONTCADA (27): Expósito, Gamiz, Garcia, Giráldez (1), González (4), Larriba (2), A. Maresma (6), P. Maresma (4), Presas, Sánchez (3), Sobrino (1), Mas (5), Titos (1) i Pérez. PARCIALS: 4-1, 5-3, 7-6, 9-7, 10-7, 12-12; 14-13, 16-17, 18-19, 20-22, 24-25 i 27-27. ÀRBITRE: Melus i Laba.