Imperatiu numèric

Handbol. El Bordils es vol estrenar al Blanc i Verd després d'haver-ho fet a fora per arribar als sis punts en sis jornades

A Bordils són faves comptades: guanyar els partits a casa és sinònim de permanència. És clar que s'escapen punts, tot i que cada any n'hi hagi alguna de sonada contra un equip superior. I a fora se n'esgarrapen.“Tenim molt bones sensacions del partit de Nava. Però això acaba de començar, estem en la jornada 6 i tenim quatre punts amb dos partits a casa, que és la mitjana de sempre. Estem en la bona línia, però no és res extraordinari”, afirmava Pau Campos en la prèvia del partit d'avui amb Amenábar (20 h). És el tercer al Blanc i Verd, després d'un empat (a 27 amb BMC) i una derrota (20-23 fa tot just una setmana). Una anomalia, perquè el Bordils té més punts com a visitant després de guanyar el primer partit oficial del curs aquest dimecres a Nava de la Asunción (24-26) i haver empatat en la segona de les tres sortides en la lliga. “Si guanyem tindrem 6 punts en tres partits a casa i afrontarem el segon tram de la primera volta d'una altra manera”, argumentava el tècnic.

La crida

El triomf del segon partit en set dies va permetre al Bordils sortir per primer cop dels llocs de descens. I si avui derrota el Zarautz, un vell conegut des de la tercera de les quatre fases d'ascens a plata –es va fer a la localitat costanera basca–, que arriba en llocs de play-off d'ascens, el superarà en la classificació. “Tenen el mateix objectiu que nosaltres: la permanència. També han perdut gent respecte a l'any passat, però sempre en treuen d'interessants de la base”, va dir l'entrenador, que en va destacar la defensa 6-0. Els bascos, sisens amb cinc punts, hi arriben amb dues derrotes seguides, contra dos dels tres líders (Barça i Palma del Río); després d'un empat abans (a casa amb Alcobendas). Pau Campos va fer una crida a l'afició: “L'altre dia fins al minut 54 no van esclatar. Que vinguin i que es despertin abans.” I va advertir, del cansament acumulat tot i tenir dos dels tres partits en set dies al Blanc i Verd: “Ells han fet dos desplaçaments. Però dimecres no van viatjar. Encara noto la pallissa d'arribar tard, haver d'anar a treballar l'endemà...”

BALANÇ

3
punts
acredita el Bordils en tres sortides. Si guanya avui en tindrà tres com a local en tres partits.