Se'ls fa molt llarg

1a estatal. El Bordils B, fos, fa un sol gol en els darrers 10 minuts després de fallar el 24-23

PALAUTORD. 32 BORDILS B 23

PALAUTORDERA: Valls, Puig (4), Hortelano, Deumal (2), Cañellas (3), Casado, Sallés (8), Paniagua (4), E. Morales (3), Altimira (2), Sala (2), M. Morales (2), Jabbour (2). BORDILS B: Congost, Masó (1), Palahí (3), Hospital (5), Peresson (2), Bogo (7), Aleman (1), Anglada, Batlle, Molina, Palol (2), Oliver, Amagat (2). PARCIALS: 1-1, 2-5, 4-6, 7-9, 11-10, 14-13, 17-16, 23-19, 24-20, 25-22, 29-23 i 32-23. COMENTARI: El Bordils B va sortir carregat de Santa Maria de Palutordera, en un partit que havia dominat en els primers minuts amb màximes de 3 gols. Però en la segona meitat el filial blanc-i-verd, amb baixes de darrera hora pel conjunt de plata, va acusar l'esforç i va acabar fos. Els de Carles Ramonet van fallar el llançament que els donava el 24-23 després d'un 0-3, i després van encaixar un 8-1, amb un gol en deu minuts.