Handbol

Handbol

Divisió d'honor de plata

Per on anàvem?

Divisió d'honor plata. El Bordils guanya el primer partit oficial del curs a casa amb la defensa, liderada per Vilanova i les recuperacions de Moreno

El 30-28, en la penúltima jornada de lliga del tercer curs a plata en el tribut a Masmi –ahir el club va reconèixer Edu Nonó, ara al Bidasoa d'Asobal, abans del partit– va ser el 14 de maig, el mateix dia que el Bordils B pujava a la 1a estatal. Han hagut de passar 5 mesos i 1 dia perquè el Bordils tornés a guanyar un partit oficial a casa –la copa catalana la va jugar tota fora, va perdre en supercopa i en la lliga duia un empat i una derrota–. “És la primera victòria a casa, enllaçar dues victòries seguides, guanyar un rival directe, sobreposar-se a totes les adversitats amb la lesió de David Masó i la de Gerard Farrerons a mig partit... I tot i així, ho hem tirat endavant” va valorar el tècnic del Bordils quant a la situació de l'equip, amb 6 punts en 6 jornades contra rivals directes i, ara, a més de dos partits dels llocs de descens.
Pacients
Els bascos van manar en l'inici i només Pep Reixach (4-3) i Sergi Mach (5-4) feien que el Bordils anés guanyant. L'extrem dret va empatar quan en faltaven 10 abans del descans i, després, va fer l'11-10; va ser el penúltim cop que els locals van anar guanyant. L'últim, el 22-21 de Sergi Mach, que va rematar Xicu Reixach amb el 23-22. “Estic molt satisfet, hem jugat bé i amb una defensa espectacular amb Joan Vilanova” va destacar Pau Campos sobre el seu referent defensiu, perquè els blanc i verds enllacen 4 partits amb menys de 24 gols encaixats. “Amb 23 gols, guanyar un partit, diu molt de la defensa” va valorar també. “Ho teníem preparat perquè havíem vist que ho feien en finals ajustats i l'Ignasi Moreno ha recuperat dues pilotes vitals: la primera, a 55 segons i la segona, a 9. I sense falta ni penal... ens ha donat dos punts” va dir respecte al desenllaç. Els bascos el van jugar sense porter i buscant el gol de l'empat amb superioritat numèrica per l'extrem dret, després que el tècnic demanés un temps mort quan faltaven 1:18 per al final, amb 23-22. Les recuperacions de l'extrem local van impedir que l'Amenabar, a qui el Bordils supera ara en la classificació, llancés a la porteria.

BORDILS 23 AMENABAR 22

HANDBOL BORDILS: Combis (1), Farrerons (1), Huix (1), Márquez, Martínez (3), Masmiquel (1), Moreno (1), Pep Reixach (9), Xicu Reixach (3), Vilanova, Mach (3), Montes, Pou, Comas i González. AMENABAR ZARAUTZ: Amilibia (3), Josu Atorrasagasti, Ander Atorrasagasti (1), Balenciaga (2), Beristain, Berridi, Bujanda, Etxaniz, Goenaga (2), Iraeta (5), Lertxundi (2), Martínez (3), Olaizola (4) i Ostolaza. PARCIALS: 1-3, 3-3, 5-4, 6-6, 8-9, 10-10, 13-13, 13-15, 17-17, 20-20, 22-21, 23-22. ÀRBITRES: Millan Cazorla i Quintanar Manzano (Catalunya). Exclusions a Martínez i Pou pel Bordils i a Josu Atorrasagasti (2) i Lertxundi (2) pel Zarautz.

Masó i Farrerons, més baixes

La primera línia del Bordils ha perdut tres dels seus efectius en una setmana. Si dissabte passat en el 20-23 amb Torrelavega Aranau Palahí es va lesionar en l'escalfament, dimecres David Masó es va fer mal en el duel a Nava de la Asunción amb el Viveros Herol (24-26), durant el qual va fer dos gols. Palahí té afectat el menisc i demà se sotmetrà a una ressonància magnètica, i a David Masó també demà el visitarà el traumatòleg. En el cas de Gerard farerons, es tracta d'un problema al turmell. La marxa d'Esteve Ferrer a principi de temporada ja va deixar la primera línia del Bordils poc coberta, una circumstància que, amb les lesions, la deixa ben migrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)