Tennis

Murray signa la trilogia a Xangai

Tennis. L'escocès suma contra el castellonenc Roberto Bautista el novè títol de l'any i el tretzè Masters 1000

L'escocès Andy Murray (2) va refermar ahir el seu estat de gràcia superant el castellonenc Roberto Bautista (15) per 7-6 (1) i 6-1 en la final de Xangai i va signar el seu triplet en el torneig asiàtic (2010 i 2011). Murray, que retallarà avui diferències en la persecució del número u Novak Djokovic, va sumar el seu tretzè títol de la categoria Masters 1000 i obté el seu sisè títol de la temporada, registre al qual no arribava des del 2009. Campió a Wimbledon i també als Jocs Olímpics, ha encadenat els títols de Pequín i Xangai amb una marca de 20 sets guanyats consecutius, que aviat és dit. Bautista, per la seva banda, va lluitar fins a l'extenuació com sempre i ha jugat un dels millors tornejos de la seva vida. En quarts es va desfer de Tsonga (9) i en les semifinals va derrotar el serbi Novak Djokovic en només dos sets, una proesa.

El castellonenc va salvar tres pilotes de set en el primer acte amb 5-4 en contra i va convertir l'única oportunitat de trencament. En el tie-break, però, Murray va posar la cinquena i va ser superior (7-1). En el segon set, el britànic també va imposar la seva llei amb claredat i no li va concedir cap possibilitat de ressorgir.

Èxits de Cibulkova i Wozniacki

En el torneig de Linz (Àustria), l'eslovaca Dominika Cibulkova va assegurar-se una de les dues places que faltaven per assignar per jugar la copa Masters de Singapur –Garbiñe Muguruza ja la té confirmada– i va derrotar en la final la suïssa Viktorija Golubic per 6-3 i 7-5. En el torneig de Hong Kong, el títol se'l va endur la danesa Caroline Wozniacki, que va vèncer la francesa Kristina Mladenovic per 6-1, 6-7 (4) i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)