Ciclisme

Guillem Cassú, a l'Aldro

Ciclisme. “Necessitava canviar d'aires”, diu el bordilenc, que deixa la Fundación Alberto Contador i fitxa per l'equip de Manolo Saiz

Guillem Cassú (Bordils, 1997) correrà l'any que ve amb l'Aldro Team de Manolo Saiz, l'exdirector de l'ONCE del 1989 al 2003 i que lidera el conjunt establert a Cantàbria. Cassú tanca un cicle de tres anys en la Fundación Alberto Contador, que ahir va fer oficial la llista d'altes i baixes dels seus equips júnior i sub-23.

“Necessitava canviar d'aires”, va dir ahir el bordilenc, que va arribar al conjunt madrileny després de córrer en el Radikalbikes Palafrugell i ser tercer de la copa catalana en categoria cadet. Cassú va entrar l'equip que duia el germà del múltiple campió del Giro, el Tour i la Vuelta després de superar un procés de selecció en el qual es tenien en compte tant les aptituds esportives com les personals.

Guillem Cassú arriba a l'Aldro amb els també catalans Xavi Pasteller i Juanjo Agüero. I ho fa amb ganes de provar un mètode diferent al que ha viscut en els tres últims anys, els dos de júnior i el primer de sub-23: “Fa bona pinta, tinc ganes de treballar amb Manolo Saiz. M'agrada la vella escola de bici, bici i bici.” Cassú, que disputarà curses de categoria continental com el Tour de Normandia i Bretanya, valora el seu pas per la fundació: “Ho comparo amb un batxillerat, al final aquest any no m'han exigit. I els ho agraeixo, però per ser sub-23 m'esperava més. Jo tampoc he aportat. És recíproc, 50-50.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)