Handbol

Handbol

Divisió d'honor plata

Ja vindran a casa, 2a part

Divisió d'honor plata. Derrota massa àmplia del Bordils, que acaba el partit esgotat, encaixant un 5-0 i fent experiments per atacar amb dignitat

“El resultat és excessiu pel que s'ha vist a la pista. Al final hem obert la defensa per ficar-nos en el partit, ells han atacat bé i han trobat solucions per marxar de set”, va dir Pau Campos després del partit a Pontevedra contra el Cisne, un equip dissenyat per estar a la part de dalt i que amb el resultat d'ahir té els mateixos punts que el Bordils. “És excessiu, la porteria no ha estat afortunada. Són 19 gols en la segona meitat, amb tres aturades. No han estat encertats, alguns dies ens donen punts i avui no”, argumentava el tècnic, conscient que el seu equip potser no estava en disposició de guanyar el segon partit seguit a fora amb només tretze efectius. “La setmana que ve rebem el Gijón i podem tornar a retrobar-nos amb el nostre joc per arribar a les 10 jornades amb 8 punts. Són 30 partits, i amb aquesta mitjana acabem en 24, amb què ens salvem segur”, va afegir-hi.
Invents
Els canvis en la plantilla per la pèrdua dels referents ofensius els darrers anys ja van obligar el Bordils a reinventar-se a l'estiu. Però que Joan Vilanova, l'especialista defensiu de l'equip, acabés amb 4 gols ho diu tot. “En atac hem fet 13 gols a cada part. Tal com veníem hem acabat fent invents”, va dir Pau Campos, sobre haver d'atacar amb extrems fent de centrals o amb jugadors que ni tan sols trepitgen el camp ofensiu en molts partits. El tercer gol del 13 blanc-i-verd situava l'empat a 13 abans del descans (14-13, Canedo en l'últim atac). Una gran notícia per tal com anava el partit. I més encara veient com va començar la segona meitat, amb els gallecs de seguida tres amunt (16-13) i estabilitzant el marge. El Bordils es va arribar a acostar a 2 (19-17 i 20-18, Pep Reixach tots dos cops). Res. La producció ofensiva del Cisne era constant i al final s'hi va abonar amb un 5-0 (29-24) mentre el Bordils, amb jugadors tocats pels cops i cansat per l'esforç, amb prou feines podia atacar amb dignitat. “Tot i les circumstàncies hem estat competitius en atac. I en defensa és la porteria; ells són els primers de dir-ho, no passa res”, va valorar el tècnic.

LES DADES CISNE 33 BORDILS 26

CISNE COLEGIO LOS SAUCES: Lafuente, Menduiña (3), Canedo (2), Chan (1), Picallo (4), González, Simón, Galán, Vázquez (2), Cuadrado (3), Rey (1), Gayoso (6), Camiña (2), Chapela (6), Conde, Rial (3). HANDBOL BORDILS: Xicu Reixach (1), Márquez (4), Pedraza, Martínez (7), Huix (3), Vilanova (4), Masmiquel, Hospital (2), Pep Reixach (4), Moreno, Mach, Comas i González (1). PARCIALS: 4-2, 5-6, 7-6, 10-7, 11-10, 14-13; 17-15, 19-17, 23-19, 27-22, 28-24 i 33-26. ÀRBITRES: Andres Rosendo López i Sergio Rodríguez Estevez (Galícia). Exclusions a Canedo, Simón (2), Cuadrado (2), Rey i Conde pel Cisne i a Xicu Reixach, Vilanova, Masmiquel, Moreno i Mach pel Bordils.
4
gols
va fer Joan Vilanova, tres en la primera meitat. El 13 és el referent defensiu de l'equip
3
aturades
van fer Comas i González (autor d'un gol en la primera de camp a camp) en la segona part
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)