Ciclisme

50 equips en l'Oncobike

Ciclisme. La primera edició de la prova en benefici d'Oncolliga Girona es farà el 12 de novembre, a la vall de Llémena, amb 200 quilòmetres

La Fundació Oncolliga i Klassmark organitzen la primera edició de l'Oncobike, una prova solidària per equips que segueix el model de l'Oncotrail a Palafrugell i que es durà a terme, en BTT, a la vall de Llémena, l'escenari per on transcorre la Girona MTB Challenge. Cadascun dels 50 equips inscrits ha aportat 500 euros per a la fundació, que els destinarà a la millora dels dos pisos que té al barri de Sant Ponts, a prop del Trueta.

La prova no és competitiva i es fa per relleus amb un màxim de sis participants, dels quals com a mínim n'hi ha d'haver dos seguint el recorregut de 200 quilòmetres i un desnivell positiu de 5.750 metres. Sant Gregori és el punt de sortida (a les 9 h) i arribada. Hi ha vuit trams i set punts de relleu, en cinc dels quals hi ha avituallament. L'itinerari no estarà marcat sinó que els ciclistes l'hauran de seguir mitjançant els GPS. L'objectiu és respectar l'entorn i afegir una quota d'aventura al repte solidari.

Sant Martí de Llémena (al quilòmetre 33,5), Sant Esteve de Llémena (54), Sant Aniol de Finestres (83), Sant Esteve de Llémena (98), Biert (124,5), Camós (143) i Canet d'Adri (166) seran els punts de relleu, els únics on es podran fer els canvis que cada equip cregui convenient per completar el recorregut en un màxim de vint hores –la previsió és que els més ràpids ho facin en deu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)