Tennis

tennis

torneig de París-Bercy

Ramos no pot amb el servei de Tsonga

Tennis.El català va tancar ahir el millor curs ATP de la seva vida en la segona eliminatòria del París-Bercy

El mataroní Albert Ramos (26è del món) va posar fi ahir a la seva millor temporada ATP amb una derrota contra el francès Jo-Wilfried Tsonga (11) per 6-3 i 6-4 en la segona eliminatòria del Masters 1.000 de París-Bercy. El català ja va perdre la setmana passada a Viena amb el gal, contra qui ha perdut els ara ja sis cops que hi ha jugat. La història del partit anterior, en certa manera, es va tornar a repetir. El tennista de Le Mans va fer tota una exhibició amb el seu servei, amb 14 aces. 32/34 punts guanyats amb el primer –un brutal 94%– i 8/15 amb el segon –53%–. No és res estrany, per tant, que Ramos, que va encaixar dos trencaments, no tingués cap pilota de break.

El rival de Tsonga en els vuitens serà el japonès Kei Nishikori, que va derrotar el serbi Victor Troicki 6-3 i 7-5. Els grans favorits no van fallar. Novak Djokovic (1) va derrotar 6-3 i 6-4 el luxemburguès Gilles Muller i se les haurà amb el búlgar Grigor Dimitrov. També va reeixir l'escocès Andy Murray (2) contra el madrileny Fernando Verdasco, tot i que va tenir una feinada: 6-3, 6-7 (5) i 7-5. El xabià David Ferrer (15), campió el 2012, va cedir contra John Isner 7-6 (4) i 7-6 (4).

Els López, endavant

Marc López i Feliciano López van accedir ahir a la tercera eliminatòria del quadre de dobles després de vèncer 6-3 i 6-4 els francesos Julien Benneteau i Edouard Roger-Vasselin, campions de Roland Garros el 2014. El triomf constata el bon moment dels López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)