Atletisme

Adel Mechaal rep un altre homenatge a Palamós

Atletisme. El migfondista olímpic, ambaixador de la vila i exemple per als joves, va entregar els premis del cros escolar que du el seu nom

Adel Mechaal va rebre un altre reconeixement de Palamós, la vila de la qual és ambaixador. L'Ajuntament li reconeix els mèrits esportius dedicant-li el cros escolar, que ell mateix va córrer i guanyar en múltiples ocasions i que des d'ahir du el nom cros escolar Adel Mechaal.

En la 23a edició del cros atlètic Vila de Palamós hi van participar ahir 1.700 alumnes dels centres escolars del municipi, amb edats de 5 a 17 anys i amb curses al passeig del Mar. Mechaal va rebre una placa commemorativa de mans de l'alcalde i del regidor d'Esports. Mechaal va agrair el gest i va esperonar els joves presents a practicar esport.

L'Ajuntament considera Adel Mechaal, múltiple campió estatal de pista coberta i a l'aire lliure, bronze en el darrer europeu de cros i olímpic en 1.500 i 5.000 metres a Rio, clar ambaixador de la vila i exemple per als joves del municipi.

Mechaal ja va ser reconegut per Palamós quan va ser pregoner de la festa major, protagonista de recepcions oficials d'homenatge a l'ajuntament, o va ser guardonat en la passada Gala de l'Esport Palamosí al juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)