Hoquei sobre herba

Taules i contrast d'efectivitat

Hoquei sobre herba. L'Egara aprofita les poques oportunitats en atac i l'Atlètic, tot i empatar, acaba lamentant la falta de punteria

L'Atlètic Terrassa i l'Egara van firmar taules (2-2) en el primer derbi terrassenc oficial de la temporada. Els egarencs, molt efectius, van aprofitar la seva punteria i l'Atlètic, que va dominar durant els dos darrers quarts, es van quedar a les portes de la remuntada.

Ja va avisar ben aviat Edu Arbós amb una rematada en la primera acció del partit. Però, qui va veure porteria va ser Pol Gispert, que va aprofitar una pilota dins l'àrea després d'un penal de Pau Quemada. La resposta dels locals va ser per mitjà de Jordi Carrera, que va desaprofitar un stroke. Va ser la primera aturada destacada d'un Quico Cortès que va fer un recital i va salvar el seu equip en diverses ocasions. Abans, però, Edu Arbós va fer el 0-2 i va obrir forat en el resultat.

A partir del segon gol, l'Atlètic va estirar les línies i va assetjar la porteria visitant. Tant que va aconseguir empatar per mitjà de Joan Tarrés i Roc Oliva, tots dos de penal. Enmig de l'allau dels grocs, Quico Cortès va salvar l'Egara amb aturades de tots els colors davant de Roc Oliva, Marc Boltó, Jan Malgosa i Marc Sallés. Els locals van lamentar la falta de punteria i els ratllats van donar per bo l'empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)