El líder no té pietat d'un Bordils amb set baixes

Divisió de plata. Els gironins van resistir el ritme dels andalusos 25 minuts, però la segona part va ser un malson per als de Pau Campos

ARS PALMA 31 BORDILS 17

ZUMOSOL ARS PALMA:Cabello (1), Caro (6), Casado (3), Consuegra, Costa, Del Castillo (2), Gómez (4), E. López (1), M. López, Morales (4), Moreno (3), Morgado (1), Requena (2) i Vidal (4). BORDILS:Comas, Combis (1), Huix (2), Márquez (1), Martínez (2), Masmiquel, Moreno (1), Josep Reixach (6), Xicu Reixach (2), Vilanova (1), D. Mach, J. Montes i F. Pou (1) PARCIALS:3-0, 5-2, 5-5, 7-6, 12-8, 17-10; 21-10, 23-12, 25-14, 28-16 i 31-17. ÀRBITRES:Pedro José Amigo i Javier Espadas. Van excloure Casado, Del Castillo, Gómez (2) i Requena, del Palma, i Huix, Márquez, Masmiquel, Josep Reixach, Vilanova i Pou, del Bordils.

El Bordils només va poder resistir 25 minuts a la pista del líder, el Palma del Río, en un partit avançat a la 13a jornada. Els gironins van anar a Còrdova amb set baixes sensibles, començant pel porter titular, Jordi González, seguint pel capità, Marc Prat, i passant per jugadors molt rellevants aquesta temporada, com Arnau Palahí, Gerard Farrerons, Sergi Mach, David Masó i Eric Pedraza.

La sortida dels locals va ser en tromba (5-0) però després d'un temps mort de Campos els bordilencs van tornar el parcial (0-5). El partit es va mantenir igualat fins al 9-7, ben entrada la primera part. A partir de llavors els de casa van reforçar la defensa i van tapar qualsevol via d'aigua. El Bordils va respondre intentant endurir també la seva defensa abans del descans, però dues exclusions seguides va deixar l'equip fora de combat.

Amb les exclusions encara a l'esquena, el Bordils va sortir només amb cinc jugadors i amb un altre parcial de 5-0 (22-10) el partit es va convertir en un malson per als de Campos, que van mirar de concentrar-se a salvar els mobles, però les errades constants en les passades i en els llançaments a porteria van passar-los una factura important. L'entrenador local va fer sortir els suplents a la pista, però aquests tampoc van frenar el ritme, interessats a convèncer el seu tècnic per a futurs compromisos. L'equip encadenarà ara un segon desplaçament a Còrdova, per jugar dissabte contra el Cajasur.