Resisteixen només la primera part

1a estatal.

BORDILS B 28 ADRIANENC 41

BORDILS B:Alemán (2), Álvarez (1), Bogo (6), Congost, Hospital (2), Masó (1), Palahí, Palol (1), Peresson (7), Amagat (3), Molina, Batlle, Figueras, Montero (1) i Oliver (4). ADRIANENC:Camats (2), Cañamero, Coba (6), Guzman, Llorens (6), Antonio López (11), Álvaro López, Romero, Sans (4), M. Torres (4), V. Torres (4), Eguino (2), Herrero i Majó (1). PARCIALS:1-3, 5-7, 7-10, 10-12, 14-17; 15-20, 18-23, 20-27, 23-33, 26-36 i 28-41. ÀRBITRES:Ouro i Hariri. COMENTARI:El Bordils va mantenir-se dins el partit fins ben entrada la primera meitat, però l'eficàcia ofensiva dels visitants va ser letal; sobretot, en els últims minuts, fet que va propiciar un marcador excessiu per culpa d'un parcial final de 0-5, just en els últims tres minuts.