Futbol sala

Futbol sala

copa del rei

556 dies més tard

Futbol sala. En els vuitens de final, el Catgas i l'Inter es tornen a veure les cares en la copa del Rei amb el record de la final d'Águilas del 2015 latent

Durant el mes d'abril del 2015 no es parlava de res més a Santa Coloma. La final de la copa del Rei que l'aleshores Marfil havia de jugar el dia 2 de maig ocupava un dels primers llocs en la llista de preocupacions dels aficionats colomencs. “Tothom es va abocar a aquella fita històrica per a l'entitat. Tothom volia ser a Águilas”, recorda Rafa López, actual capità de la plantilla. I el primer títol de la història del club de Santa Coloma va estar força a prop. L'Inter, gran favorit, no va poder sentenciar el duel fins al minut 38, després de veure com els colomencs etzibaven dues pilotes al pal. “No és una final, però guanyar l'Inter avui i deixar-lo al voral seria una manera de treure's l'espina d'aquell dia”, assegura el capità colomenc.

Avui, 556 dies després d'aquella final a Águilas, el Catgas Energia Santa Coloma torna a veure's les cares amb el Movistar Inter en una eliminatòria de la copa del Rei. En aquest cas, però, els colomencs tindran el factor afició a favor perquè l'eliminatòria de vuitens, a partit únic, es disputa al pavelló Nou. “En aquests partits no necessitem ningú que ens motivi, però que la gent ens animi des de la grada fa que et multipliquis”, diu Rafa López.

El Catgas, que arriba a la cita en un gran moment de forma, encara no coneix la derrota en la lliga. El conjunt d'Óscar Redondo continua avançant amb pas ferm i millora jornada rere jornada en la línia del canvi que ja va advertir el tècnic en l'inici del curs. “Els resultats ens diuen que estem en la bona línia però encara ens queda molt per fer”, analitza el capità del Catgas. Els colomencs volen aprofitar aquesta bona imatge per donar un ensurt, 556 dies després d'aquella final de la copa del Rei, a un Inter que arriba a la cita després de perdre contra El Pozo a Múrcia.

El Barça, al Cabanyal

El Barça Lassa visita la pista del Llevant en el duel de vuitens de final de la copa del Rei. Els blaugrana, que lideren el palmarès d'aquesta competició amb quatre títols, no volen sorpreses contra un equip que encadena quatre jornades de lliga sense guanyar. “El principal perill és la nostra condició de favorits i que ells no tenen res a perdre. Segur que ens intentaran complicar la vida amb una defensa molt forta i amb molta pressió, i el repte serà superar-ho”, considera Andreu Plaza, el tècnic del Barça. Per al partit d'avui (20.30 h) al Cabanyal, Plaza no podrà disposar de Bateria, tocat, ni de Sergio Lozano, que continua recuperant-se de la lesió al genoll. “Cada dia ens coneixem més i això ja es nota. Hem millorat molt des del punt de vista defensiu i seguim treballant fort per aconseguir la nostra millor versió”, analitza Rómulo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)