Futbol sala

Futbol sala

Via lliure per somiar de nou

Futbol sala. El Catgas Energia elimina el Movistar Inter, al qual no guanyava des del 1999, i es classifica per als quarts de final de la copa del Rei, en què aspira a les fites més ambicioses

catgas 4 movistar 2

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Dani Salgado, Sepe, Corvo i Rafa López –equip inicial–; Mario, Pablo, Maxi, Rangel i Sergio González. MOVISTAR INTER:Herrero, Ricardinho, Darlan, Pazos i Ortiz –equip inicial–; Daniel, Pola, Rivillos, Taffy, Iváni Raya. GOLS:1-0 (21') Rafa López. 1-1 (28') Ortiz. 2-1 (32') Javi Rodríguez. 3-1 (36') Dani Salgado. 3-2 (39') Daniel. 4-2 (39') Dani Salgado. ÀRBITRES:García Donas i Moreno Millán. Targeta groga al local Maxi i al visitant Ricardinho. PÚBLIC:1.300 espectadors.

No servirà per rescabalar-se de la dolorosa derrota en la final de la copa del Rei del maig del 2015, perquè una ferida així només es cura amb una copa, però ahir el Catgas Energia es va tornar a postular per compensar aquest greuge històric pel que fa a palmarès en eliminar el Movistar Inter, el botxí de la maleïda final d'Águilas, en els vuitens de final de la copa del Rei. Els colomencs, seriosos en defensa i conscients de la pauta que havia de seguir l'eliminatòria a partit únic i davant dels seus aficionats, van saber patir en defensa i sacrificar-se per cada pam de terreny contra un equip amb més de la meitat de la plantilla que ha competit internacionalment. La recompensa és que seran al bombo dels quarts de final d'una competició en què, després dels resultats d'ahir, tornen a tenir via lliure per plantejar-se els propòsits més ambiciosos. A més, els catalans van esmenar una mala ratxa contra els madrilenys, als quals no derrotaven des del 1999.

El Catgas Energia va interpretar a la perfecció el guió al llarg de quaranta minuts intensos. La primera premissa era no encaixar cap gol per no complicar-se encara més l'eliminatòria, i ho van aconseguir. Va saber serrar les dents quan el Movistar Inter, pressionant la sortida colomenca, es va establir als tres quarts de camp i va tenir quatre accions consecutives que van deixar sense alè els espectadors. Il·lès de la miniofensiva visitant i després d'espolsar-se l'assetjament de sobre, va poder trenar accions ràpides en atac a través d'uns actius Sepe, Maxi i Corvo, que, malgrat que no van desfer l'empat, van servir per canviar la dinàmica. La segona premissa era avançar-se, i ho van aconseguir en dues ocasions: Rafa López, aprofitant una mala sortida visitant (1-0); i Javi Rodríguez, en una excel·lent acció a la frontal de l'àrea, que va servir per replicar l'empat d'Ortiz (2-1). Al Movistar encara li quedava pólvora, però el veterà Dani Salgado la va desactivar en dues ocasions: primer firmant el 3 a 1 i, pocs segons abans del final, confirmant una nova gesta del club català.

ELS VESTIDORS

Ens havia tocat el rival més difícil, i només treballant moltíssim podíem eliminar-los
Òscar Redondo
entrenador catgas energia
Estem en fase de formació encara que els resultats ho amaguin, però és un nou pas endavant
Òscar Redondo
entrenador catgas energia
Per guanyar un equip així s'ha d'estar al 120%. Hem sabut patir i defensar
Sergio González
jugador del catgas energia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)