Golejada balsàmica

Handbol. El Fraikin apallissa el Port de Sagunt i trenca la mala ratxa de dues derrotes amb un pletòric Adrià Figueras, autor de nou gols

FRAIKIN 38 FERTIBERIA 25

FRAIKIN GRANOLLERS:Sastre, Cabanas (4), Arnau García (5), Figueras (9), Cañellas (3), Resina (6) i Silva (3) -set inicial-; Porras, Marc García, Ferrer, Adrià Pérez (2), Gassama (1), Kasal (4) i Márquez (1). FERTIBERIA:Bruixola, Moriñigo (4), Spiljak (5), Pozzer (4), Alegre (1), Fernández (1) i Sorrentino -set inicial-; Moral, Ruiz (2), De Inestrosa (2), Tarrasó (1), Berrios, Linares (3), López i Zeba (2). PARCIALS:4-2, 8-5, 9-7, 12-8, 16-9 i 20-11 (descans); 21-13, 24-16, 28-19, 31-21, 33-23 i 38-25 (final). ÀRBITRES:Peñaranda i Yagüe. PÚBLIC:800 espectadors al Palau d'Esports de Granollers.

El Fraikin Granollers va trencar una mala ratxa de dues jornades consecutives perdent amb una golejada balsàmica contra el Fertiberia Port de Sagunt, desdibuixat. Els de Carlos Viver van assentar bé la defensa, Pol Sastre es va mostrar sòlid sota pals i va sentenciar en una contra demolidora i letal.

Els vallesans van començar amb empenta (4-2) i el tècnic visitant va demanar un temps mort matiner, que va servir per millorar la imatge circumstancialment, perquè el Fraikin es va plantar al descans amb nou gols d'avantatge (20-11), una diferència que els del Vallès Oriental van ampliar fins a tretze gols a la segona meitat. Un dels referents del partit va ser el local Figueras, que després de debutar amb la selecció espanyola ahir va ser el màxim golejador del partit (9 gols).