Handbol

Tornen a Còrdova per disputar dos punts vitals

Handbol. El Bordils busca una victòria tranquil·litzadora a la pista del Cajasur Còrdova en el seu segon viatge a Andalusia en una setmana

Segon desplaçament del Bordils a la província de Còrdova en una setmana. El conjunt de Pau Campos s'enfronta amb el Cajasur (20 h) en un partit transcendental per als dos equips. Si la setmana passada el Bordils tenia poques possibilitats d'assaltar la pista del Palma del Río –en un partit avançat de la 13a jornada que va acabar amb clara victòria del líder (31-17)–, en aquesta ha de fer l'esforç de derrotar un rival de la seva lliga malgrat les complicacions que li pugui causar un altre desplaçament feixuc.

L'equip ha marxat la matinada passada, a les quatre, i no podrà reposar com caldria abans d'un enfrontament. Però va ser en unes condicions semblants, o fins i tot pitjors, que fa just un mes va guanyar a la pista del Nava (24-26) i va aconseguir la que de moment és la seva única victòria fora de casa aquesta temporada. El Bordils ha d'aprofitar la mala ratxa del seu adversari, que encadena tres derrotes, per sumar dos punts que el deixarien en una situació prou còmoda –flirtejant amb la zona de fase d'ascens– després dels deu primers partits del curs. “Si guanyem aquest partit ja podrem considerar que la primera volta haurà estat força bona, tot i que encara quedaran alguns partits per acabar-la”, explica Pau Campos, que aquesta jornada recupera Sergi Mas, Gerard Farrerons i Jairo Montes. Per contra, el Bordils no podrà disposar del seu porter titular, Jordi González, per motius personals, ni dels lesionats Marc Prat, Arnau Palahí i David Masó.

Campos es pren l'enfrontament contra els andalusos amb molt de respecte: “El Cajasur és un equip molt fort a casa, practica un joc lent d'un contra un, amb molt contacte físic. És un equip que juga com si fossin veterans. Se les sap totes.” Amb només quatre punts i sis derrotes en vuit partits, els andalusos necessiten la victòria amb urgència per aspirar a la zona mitjana de la taula. I assegurar-se els punts a casa és vital per al seu objectiu.

El tècnic local, Jesús Escribano, destaca les principals qualitats del Bordils: “És molt ràpid i continu en atac, i basa la seva feina en l'un contra un i el dos contra dos. En defensa és força agressiu i eficaç, i és un dels equips menys golejats de la lliga. A més, té un servei de centre ràpid i un bon contraatac.” Per Escribano, la defensa del seu equip serà clau per “contrarestar” l'atac del Bordils.

LES VALORACIONS

És un equip molt fort a casa, practica un joc lent, amb molt contacte físic. Se les sap totes
Pau Campos
ENTRENADOR DEL BORDILS
El Bordils és molt ràpid i continu en atac. En defensa és força agressiu i eficaç
Jesús Escribano
ENTRENADOR DEL CAJASUR
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)