Futbol sala

La imbatibilitat del Catgas es queda a Palma

Futbol sala. Tres dies després d'eliminar el Movistar Inter, el conjunt colomenc perd a la pista del líder tot i lluitar fins a l'últim instant

PALMA 7 CATGAS 4

PALMA FUTSAL:Nico Sarmiento, Vadillo, Joselito, Lolo Suazo i Paradynski –cinc inicial– Tomaz, Maico, Chicho, Eloy Rojas i Carlitos.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Javi Rodríguez, Corvo, Rafa López i Dani Salgado –cinc inicial– Pablo del Moral, Sepe, Maxi Rescia i Sergio González.GOLS:1-0 (11') Carlitos. 2-0 (21') Paradynski. 3-0 (23') Paradynski. 3-1 (26') Javi Rodríguez. 3-2 (29') Sepe. 4-2 (30') Paradynski. 5-2 (31') Paradynski. 5-3 (37') Dani Salgado. 5-4 (38') Dani Salgado. 6-4 (39') Chicho. 7-4 (40') Carlitos.ÀRBITRE:Delgado i Rabadán.

El Palma va fer tornar a la realitat el Catgas, que dimarts es va classificar per als quarts de final de la copa del Rei eliminant el totpoderós Inter. Els colomencs, que ahir a Palma van perdre el primer partit de la temporada, van vendre la seva pell molt cara i no van cedir fins al darrer minut del partit. I això que en el minut 31 Paradynski segellava el seu pòquer de gols i feia molt complicada la gesta del Catgas (5-2). No va ser així, i els homes d'Óscar Redondo es van aferrar al duel amb ungles i dents. Conduïts per un Dani Salgado molt fi, els colomencs van situar-se amb un esperançador 5-4 quan quedaven dos minuts per a l'acabament del partit i amb el Palma havent arribat a les cinc faltes. De fet, l'últim gol del pivot colomenc havia estat des del punt de doble penal. Amb el Catgas jugant amb el porter jugador, però, el Palma va poder tancar el duel amb gols de Chicho i Carlitos. El triomf consolida els balears al capdavant.