Ahir no era el millor dia

Divisió d'honor de plata. El Bordils dóna una mala imatge a Còrdova i acaba superat per un rival directe que el va sobrepassar en totes les línies de joc

CAJASUR 33 BORDILS 25

CAJASUR CÒRDOVA:Baena (3), Cabanillas (1), Carranza (2), Ceballos (7), Corral (6), Del Águila, Dzokic, Fuentes, Grueso (3), Jiménez (1), Martín, Morales, Morón, Ortega (2), Portero (6) i Ruano (2).HANDBOL BORDILS:Comas, Combis (1), Farrerons (1), Huix (7), Márquez (3), Martínez (3), Masmiquel, Moreno (4), Pep Reixach (4), Xicu Reixach, Vilanova, Sergi Mach (1), David Mach i Montes (1).PARCIALS:4-2, 7-4, 11-4, 14-5, 16-7, 18-9; 21-10, 24-12, 26-16, 30-21 i 33-25.ÀRBITRES:Mendoza i Visciarelli. Van excloure Ceballos, Del Águila, Grueso, Martín, Portero i Ruano, del Cajasur, i Combis, Farrerons, Huix (2), Márquez (2), Moreno i Vilanova, del Bordils.

La propera (11-12-16)

Zamora-Bordils; Teucro-Palma del Río; Covadonga-Barça B Lassa; BMC-Alcobendas; Tolosa-Ciudad Real; Torrelavega-Còrdova; Viveros Herol-Juanfersa Gijón; Amenabar-Cisne.

Potser minvat per la feixuguesa d'un desplaçament que havia començat a les quatre de la matinada, el Bordils va caure clarament a la pista del Cajasur Còrdova (33-25) en un partit en què mai no va tenir la possibilitat de lluitar per la victòria. Els de Pau Campos aspiraven a la segona victòria fora de casa contra un rival directe en la lluita per la permanència que només havia sumat sis punts en vuit jornades. Els andalusos, conscients de la seva delicada situació, no van fallar i van aprofitar la desconcentració dels homes de Pau Campos per endur-se el triomf.

El Cajasur va superar el Bordils en tots els aspectes. Sense eficàcia en atac, els blanc-i-verds es van veure també superats en defensa contra un equip que va tardar 23 minuts a fallar la seva primera jugada en atac. El Bordils va perdre 14 pilotes en tot el partit i va fallar 4 penals en la primera part, que va acabar amb 9 gols d'avantatge per als locals. El segon temps va ser més del mateix. El Bordils no va entrar mai en el partit i va arribar a perdre d'11. En els últims minuts va poder maquillar un xic el resultat. Dissabte que ve rebrà a casa el Ciudad Real, un rival de la part mitjana de la taula.

Avui no hem jugat a res. Hi havia catorze ànimes en pena sobre el parquet. Hem fallat molt. Ha estat un autèntic desastre
Hem defensat molt malament. Tot el que sabíem que ens farien ens ho han fet i bé. Ens han sobrepassat en totes les línies
Dissabte rebem el Ciudad Real. És un partit molt important i necessitem que la gent vingui