Futbol sala

futbol sala

La fórmula ja saben quina és

Futbol sala. El Catgas, que va eliminar l'Inter en els vuitens de la copa del Rei fa set dies, vol repetir la recepta avui (21 h) en el partit avançat de la vuitena jornada

No hi ha temps per descansar. Tampoc per assaborir les victòries. El Catgas Energia Santa Coloma, que dimarts passat la va fer grossa eliminant el totpoderós Movistar Inter en els vuitens de la copa del Rei, torna a topar amb el conjunt madrileny en la lliga. La fase elit de la UEFA Futsal Cup, que jugarà l'Inter la setmana vinent, ha fet que el duel que havien de disputar els dos conjunts la setmana vinent s'avanci. D'aquesta manera, els colomencs visiten el pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón avui (21 h, lnfsdirecto.com) quatre dies després de deixar-se la imbatibilitat en la lliga a Palma. Els homes d'Óscar Redondo van acusar l'esforç fet en la gesta –els colomencs no superaven l'Inter des del 1999– i van caure, tot i lluitar fins al darrer sospir, contra el Palma, l'equip més en forma de la lliga.

La solidesa defensiva oferta durant el partit de la copa del Rei –el geni Ricardinho no va poder brillar en cap moment– i l'efectivitat de cara a porteria serà clau en un duel d'alt voltatge. El tècnic colomenc comptarà amb els mateixos homes que en la copa, mentre que Jesús Velasco recupera Rafa Rato i el porter Àlex i perd Humberto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)