Handbol

Relleu de presidents en el Bordils

Handbol. Ferran Cassú, artífex de l'equip que va pujar a la divisió d'honor de plata, deixa el càrrec per motius personals i fins a les eleccions el substituirà el directiu Joan Martín

El president de l'Handbol Bordils, Ferran Cassú, ha enviat una carta als socis de l'entitat en què els anuncia que ha de deixar el càrrec per motius personals, els quals li impedeixen completar el mandat de sis anys, que s'acaba enguany. Mentre no es convoquen les eleccions, el president en funcions serà Joan Martín, tresorer de l'entitat.

Cassú, que abans ja havia format part de la junta, ha estat el més brillant de la història del club tant en l'aspecte social com, sobretot, en l'esportiu. L'equip d'handbol, el gran emblema de l'entitat, va pujar fa quatre temporades a la divisió d'honor de plata i s'hi ha pogut mantenir amb suficiència amb jugadors del planter i el pressupost més ajustat de la categoria. El segon equip, a més, va assolir a l'estiu l'ascens a la 1a estatal per primera vegada en la història de club.

De la seva banda, la secció de voleibol també ha crescut en aquests darrers anys i l'equip ha pogut ascendir a la primera estatal femenina.

En la presentació d'aquesta temporada hi va haver dotze equips d'handbol de diferents categories i vuit de voleibol. En total, 250 fitxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)