Atletisme

atletisme

marató

L'aposta per la marató de València

Atletisme. Jaume Leiva (2h13:41) i Marisa Casanueva (2h34:57) intentaran rebaixar els seus registres en una prova amb un cartell de luxe, amb Geoffrey Mutai i Feleke Zegeye al capdavant

El terrassenc Jaume Leiva i la corredora de Sant Vicenç de Castellet Marisa Casanueva han apostat per la marató de València, que es disputarà diumenge amb gairebé 19.000 participants, per intentar rebaixar els seus registres personals. Més enllà d'un cartell de luxe, amb fins a setze atletes amb marques inferiors a les 2h10, l'organització disposarà de diversos grups de llebres per facilitar que els fondistes d'alt nivell millorin les seves marques. En aquest grup no hi faltaran Leiva (2h13:41) i Casanueva (2h34:57). Després d'un llarg període marcat per les lesions, el corredor terrassenc ha anat recuperant les seves millors prestacions i ja es veu en cor d'assaltar la plusmarca assolida en la marató de Barcelona, el 17 de març de 2013. A més de rebaixar el seu registre, Casanueva, que ara defensa els colors d'Adidas, vol córrer per sota de les 2h33, que la col·locarien entre les candidates a competir en el mundial de Londres 2017. Entre els atletes que exerciran de llebre destaca el rubinenc Carles Castillejo, que tindrà entre els participants a dos dels maratonians que entrena, Rafael Iglesias i Nacho Cáceres.

Entre els inscrits a València hi ha dos maratonians amb majúscules: el kenyà Geoffrey Mutai (2h04:15) i l'etíop Getu Feleke Zegeye (2h04:50). En dones, la gran favorita és la kenyana Lucy Wangui Kabuu (2h19:34).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)