Ciclisme

ciclisme

homenatge

La federació catalana ret honors a Hermida

Ciclisme. El corredor de Puigcerdà rebrà la insígnia d'or en l'acte de cloenda de la temporada pels èxits en la seva llarga trajectòria

La Federació Catalana de Ciclisme (FCC) celebrarà demà l'acte de cloenda de la temporada 2016, en el qual farà un homenatge a tots els campions catalans de les diverses disciplines. Els principals honors els rebrà Josep Antoni Hermida, que aquesta temporada s'ha retirat de la competició de BTT en la modalitat de camp a través. El corredor de Puigcerdà, que continuarà en la modalitat de marató i les curses per etapes, rebrà la insígnia d'or de la FCC en reconeixement a la seva àmplia trajectòria, que ha estat farcida d'èxits: una medalla de plata olímpica, quatre d'or i tres de bronze en els campionats del món, i tres d'or, dues de plata i dues de bronze en els campionats d'Europa. També ha estat quatre cops subcampió de la copa del món i dos cops tercer, a més de cinc vegades olímpic.

En la festa de cloenda (12 h) es premiaran tots aquells ciclistes catalans que hagin aconseguit llocs d'honor en campionats d'Espanya, d'Europa i del món, els campions de Catalunya, els guanyadors de rànquings i els ciclistes que pertanyen als equips professionals de la Unió Ciclista Internacional (UCI). També s'atorgaran guardons col·lectius als equips dels clubs que han destacat aquesta temporada, a les entitats organitzadores d'activitats amb antiguitat contrastada i a les entitats que aquest any celebren el 25è o el 50è aniversari. També es lliuraran guardons especials a les persones i entitats per la seva col·laboració amb la federació catalana.

Un dels premis més destacats serà el de ciclista revelació, que s'entregarà a Magda Duran, campiona d'Espanya en tres modalitats de BTT i CX, i Eloi Palau, campió del món júnior de trial. També rebran un guardó especial els dotze ciclistes catalans campions en els diversos mundials UCI –Javier Salamero, Xavier Carnicer, Roberto Baserba, Mar Franco, Ruth Castro, Francisco Vicente, Ramon Figueras, Eloi Palau, Jordi Araque, Ignacio Ávila, Joan Font i Helena Casas– i els vuit ciclistes catalans que van participar en els Jocs de Rio de Janeiro –Josefa Benítez, Beatriu Gómez, Juan José Méndez, Ignacio Ávila, Joan Font, Helena Casas, Joaquim Rodríguez i Josep Antoni Hermida–. En total seran reconeguts uns 170 ciclistes i 28 entitats.

LA DADA

170
ciclistes
i 28 entitats rebran demà el reconeixement de la federació catalana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)