Handbol

Tornar a jugar a casa és la millor garantia d'èxit

Handbol. Després de dues derrotes consecutives a fora, el Bordils rep el Ciudad Real amb el record del partit contra el Gijón com a font d'inspiració

Després de dos desplaçament consecutius a fora, tots dos amb resultat de derrota, el Bordils buscarà l'escalf del Blanc-i-verd en el seu partit número 101 en la divisió d'honor de plata amb l'objectiu de sumar dos punts més. Per a l'efemèride rebrà la visita del Ciudad Real (20 h), un equip que el segueix en la classificació (desè1) amb els mateixos punts (8) però que aquesta temporada s'ha reforçat i preparat per repetir la fase d'ascens a l'Asobal, que l'any passat va jugar gairebé de sorpresa. El Bordils ja va guanyar el seu rival manxec en el partit de l'any passat (31-27), i espera tornar-hi avui després de les dues derrotes en les últimes jornades. “Els desplaçaments costen i desgasten. Demà [per avui] tornarem a estar al costat de la nostra afició”, recalca Pau Campos.

L'últim partit del Bordils a casa no podria ser de millor record. Va imposar-se al Gijón (30-15) amb una segona part perfecta i va aconseguir la golejada més àmplia des del seu ascens a la segona màxima categoria de l'handbol espanyol. El Ciudad Real no és el Gijón, un equip que va arribar al Blanc-i-verd en crisi profunda, però els de Pau Campos intentaran fer valer més que mai el factor pista per aconseguir la quarta victòria de la temporada.

De fet, com el Bordils, el Ciudad Real ha perdut els seus dos últims compromisos. Això sí, contra els dos equips més potents de la categoria: el líder, el Palma del Río (29-33), i el segon classificat, el Barça B (31-23). “El Ciudad Real ha fet una aposta clara per anar cap amunt. Potser ha deixat de guanyar alguns punts on no tocava, però s'ha preparat per tornar a jugar la fase d'ascens”, explica l'entrenador del Bordils, que recupera el porter titular, Jordi González, absent a Còrdova per motius personals, i Jordi Comas, que en l'última jornada pràcticament no va jugar per problemes d'estómac.

El Bordils ha preparat un vídeo de celebració per després del partit amb motiu dels cent primers partits que disputa a divisió d'honor de plata. També hi haurà alguna sorpresa afegida. “Que la gent es quedi una mica més. El gest s'ho val, perquè hem de recordar d'on venim”, diu Campos.

LA PRÈVIA

El Ciudad Real potser ha deixat de guanyar alguns punts on no tocava, però s'ha preparat per tornar a jugar la fase d'ascens
Els desplaçaments costen i desgasten. Demà [per avui] tornarem a estar al costat de la nostra afició
Pau Campos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)