Ciclisme

Ciclisme

Reconeixement a Hermida

Ciclisme. El cerdà va ser homenatjat en la cloenda del curs 2016 de la federació de ciclisme, en la qual es van premiar els campions i L'Esportiu

L'àmplia i reeixida trajectòria esportiva de José Antonio Hermida (Puigcerdà, 1978), en què destaquen un bronze olímpic i un grapat de títols i victòries en mundials, europeus, copes del món i competicions estatals, va ser reconeguda ahir en l'acte de cloenda del curs 2016 de la Federació Catalana de Ciclisme. El cerdà encara està en actiu, però la federació l'ha homenatjat després dels quarts Jocs.

També va distingir els altres catalans que van competir a Rio: Helena Casas i Joaquim Rodríguez, que ahir no van poder assistir a la cita, en els Jocs; i Juan José Méndez i els tàndems Josefa Benítez- Beatriu Gómez i Ignacio Ávila-Joan Font, en els paralímpics. A més, va lliurar els premis revelació a dos corredors que deixen enrere un any excel·lent i un futur prometedor: Eloi Palau (UC Vic), campió del món i d'Europa júnior de trial, i Magda Duran (CC Massi), amb quatre campionats d'Espanya i la sisena posició en el mundial júnior de BTT.

Dos corredors que fa alguns anys que van penjar la bicicleta, Josep Pesarrodona i Melcior Mauri, també van rebre distincions especials en motiu del 40è i 25è aniversari dels triomfs en la Vuelta a Espanya, respectivament.

En l'acte, encetat amb el parlament del president de la federació, Josep Bochaca, en el qual va destacar que “el ciclisme català és capdavanter en moltes disciplines” i que “enguany s'han acomplert gairebé tots el objectius”, també es va donar un reconeixement als corredors i equips campions de Catalunya del 2016 de ciclocròs, pista, descens, enduro, carretera, BMX, BTT i trial. A més, es van guardonar els ciclistes catalans professionals, la majoria escampats pel món en diversos equips, i els medallistes en mundials i europeus.

D'altra banda, es va reconèixer L'Esportiu per la seva tasca de difusió del ciclisme català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)