Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

mundial sub-21

Ben representats

Hoquei sobre herba. Set jugadores catalanes formen part del combinat sub-21 espanyol, que avui (14 h) juga amb la Xina en el partit inaugural del mundial que es disputa a Santiago de Xile

Des de la porteria, amb la terrassenca de l'Atlètic Marina Folch, fins a les puntes de llança del Junior –Anna Gil, Marta Grau i Mariona Serrahima– i del Polo –Marta Segú–, passant per una zona de creació formada per Clara Ycart, del CD Terrassa, i un eix defensiu en què figura una de les tres capitanes, l'egarenca Anna Fitó. Esquelet català de luxe per al combinat sub-21 espanyol, que avui comença el seu camí en el mundial de la categoria que es disputa a Santiago de Xile. La Xina, conjunt ordenat i molt físic, posa a prova l'equip que dirigeix Adrian Lock. “Juguen molt tancades i surten molt bé i molt ràpides al contraatac”, analitza Anna Fitó. L'Argentina, amb qui el combinat espanyol va empatar a un gol fa un parell de dies, i Holanda parteixen com a grans favorites en un torneig en què els equips es coneixen ben poc. “Ens hem posat l'objectiu innegociable d'accedir als quarts de final. A partir d'aquí ja veurem què podem aconseguir”, explica Anna Gil. Nova Zelanda i Bèlgica completen el grup d'Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)