Handbol

Amb el fre de mà

Handbol. El Bordils visita l'Alcobendas, el seu botxí en la copa i que ha guanyat els líders, Barça B i Palma

“Els enganxem motivats, en dues setmanes han guanyat els dos equips que no havien perdut cap partit encara. A veure si després de l'eufòria d'aquests dies, que ve el Bordils a casa i pot fer una mica de mandra..., els podem arribar a sorprendre.” És l'esperit del Bordils en el seu retorn avui (18 h) a Los Sueños, gairebé dos mesos després de perdre-hi la primera eliminatòria de copa per 36-32. Els castellans van superar per 32-31 fa quinze dies el Barça B en el seu últim partit com a locals i per 22-23 dissabte passat el Palma del Río, líder de la lliga amb ple de victòries fins llavors, incloent-hi el 31-17 amb el Bordils en el partit avançat de la tretzena jornada. I en la jornada anterior, el 29 d'octubre, l'Alcobendas va perdre per 29-30 amb el Zamora, que ara és segon en la classificació després de guanyar el filial blaugrana per 24-32 la setmana passada. “Són un bon equip, molt compensat i que no ens ha anat mai bé perquè és semblant a nosaltres: corren molt, en el partit de copa va ser un partit de bojos... Tenen un estil similar al nostre i són un dels pocs equips que nosaltres, quan hi juguem, en lloc d'accelerar el ritme de partit el que hem de fer és frenar-lo. Hem d'anar en compte amb això”, va argumentar el tècnic del Bordils, conscient que la d'avui a la pista del sisè (tanca les posicions de play-off) és la primera de les oportunitats que els dóna el calendari aquest mes que ve –Barça B (tercer) a casa dissabte que ve, visita a Zamora (segon) i Teucro (quart) al Blanc i Verd abans de l'aturada de Nadal– per protagonitzar l'heroïcitat de cada curs, que, ara mateix i des de la vuitena plaça, els permetria tancar l'any fora dels llocs de descens pels enfrontaments entre els equips de baix.

Tretze

El Bordils va viatjar ahir, a diferència del que és habitual en el conjunt blanc-i-verd, i ho va fer amb una convocatòria de tretze jugadors, incloent-hi Gerard Farrerons, que arrossega molèsties físiques. Jairo Montes i Robert Hospital es van quedar a casa perquè el segon equip, cuer de la primera estatal amb tres punts, juga a la pista de l'OAR Gràcia, tercer per la cua amb quatre. “Tenen un partit molt important, han de guanyar tant sí com no. Sacrifiquem la convocatòria per al segon equip, que ho necessita”, va dir Pau Campos. “Oferir una bona imatge perquè quan hi vam anar en el partit de copa vam començar bé. Potser no vam tenir un arbitratge gaire oportú, ens va descentrar una mica i quan ens vam voler enganxar al partit ja s'havien distanciat de quatre o cinc”, hi afegia el tècnic sobre les circumstàncies d'avui respecte a l'1 d'octubre, quan el Bordils va començar manant per 2-6 amb gols de Pep Reixach (3), Moreno, Palahí i Huix. “Ara estan en pujada i són un equip molt diferent”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)