Divisió d'honor plata

Reacció en cadena

Divisió d'honor plata. El Bordils s'estavella contra la defensa 5-1 de l'Alcobendas en l'inici de la segona meitat i acaba entregat després de dos parcials de 4-0 encaixats en un tres i no res

ALCOBENDAS 35 BORDILS 27

SECIN GROUP ALCOBENDAS:Rodríguez, S. López (1), Giménez (1), Catalina (6), A. López, Velasco (5), Muñoz (2), Delgado, Barba (1), Kramarz (1), Gimeno, Villòria (9), Nieto (4), Tomos (5).HANDBOL BORDILS:Farrerons (1), Mach (4), Pep Reixach (1), Márquez (8), Combis (2), Vilanova (1), Huix (4), Moreno (2), Martínez (2), Xicu Reixach (2), Masmiquel, Comas i González.PARCIALS:3-4, 7-7, 10-10, 12-12, 14-14, 17-16; 20-17, 22-19, 26-20, 29-24, 32-25 i 35-27.ÀRBITRES:Manuel Mohedano Fernandez (Castella la Manxa) i Vicente Peris Orts (Andalusia). Exclusions a S. López (15 i 25'), Catalina (4'), Velasco (4 i 17') i Tolmos (1') de l'Alcobendas i a Mach (3'), Márquez (7'), Vilanova (21') i Huix (39') del Bordils.

“No hem sabut atacar-la, i això és feina de l'entrenador. Els hem donat moltes pilotes per córrer i s'han trobat que d'un partit amb nervis, amb 17-16 en el descans, han passat a un 27-20. I, després, tot fa baixada.” És la síntesi de Pau Campos després de la derrota ahir a Los Sueños, en un partit que l'Alcobendas va sentenciar en quinze minuts. El desencadenant? La defensa 5-1 dels castellans, que ja va eliminar el Bordils de la copa l'1 d'octubre. “Ha estat espectacular. He felicitat el cos tècnic; és per gravar-ho i aprendre'n”, va qualificar el tècnic bisbalenc.

Efecte mirall

L'Alcobendas és una pedra a la sabata del Bordils, que veu com li fa provar la seva pròpia medecina. A cara descoberta, la primera meitat va ser un espectacle: 17-16 amb un intercanvi constant que va arribar a donar dos gols de marge als catalans (4-6, Mario Martínez en el minut 7). “Ens hem encaparrat a jugar un contra un amb molt bot i sols contra tres. No hem trobat solucions. Individualment fèiem algun gol, plorant, però col·lectivament no”, argumentava Campos, sorprès en la segona meitat després d'atacar bé la 6-0 en la primera: “Aquest equip porta molt els rivals al límit, s'arreplega molt ràpid i contraataca, amb un ritme molt alt. No hem pogut aguantar el ritme, ells físicament estan més bé i han vingut els errors individuals de passades, cansament...” Carregats de cames, sense idees i gairebé assistint el contraatac local perquè l'exblaugrana Martí Villòria se'n fes un fart: sis gols en el fatídic primer quart d'hora de la segona meitat per a l'extrem, autor de 9 gols ahir. És la cadena d'errors que va dur el marcador al 27-20 en el minut 46, amb els temps morts de Pau Campos ja esgotats i el partit sentenciat. I encara bo de les aturades de Jordi González en aquesta arrencada, contres i penal inclòs. “Hem tingut un gran rival al davant. La setmana passada el líder només li va fer 22 gols i nosaltres, 27. En la primera part hem donat la cara però regalar un quart d'hora, en aquest nivell, és molt. En el segon de la segona meitat anàvem 27-20”, apuntava l'entrenador, resignat. I hi afegia, abans de destacar el partit d'Uri Márquez: “Som conscients de les mancances de llançament exterior i de jugadors de primera línia; érem quatre en la seva posició natural.”

Els dos equips estàvem molt encertats però amb la 5-1 en la segona meitat l'Alcobendas ens ha frenat
Oriol Márquez
pivot bordils
No hem pogut aguantar, ells físicament estan més bé. Porten al límit els seus rivals amb un ritme molt alt
Pau Campos
tècnic bordils
La 5-1 ha estat espectacular, he felicitat el cos tècnic. Ens hi hem estavellat i els hem permès el que més els agrada, que és córrer
Ens hem trobat justos de forces i s'ha notat en la presa de decisions. Hem perdut moltes pilotes pel cansament de la primera meitat

Canyigueral i Nonó, a Conca

Bona part del llançament exterior que tant enyoren a Bordils es va trobar ahir a El Sargal, a Conca. S'enfrontaven el Ciudad Encantada de Marc Canyigueral i el Bidasoa d'Edu Nonó. El conjunt del lateral esquerre, el primer de fer el salt a l'Asobal fa dos estius per anar a l'Aranda, es va apuntar el triomf 29-28 després de remuntar l'11-16 del minut 35. Canyi va ser suplent i no va marcar mentre que Nonó, que viu la seva primera experiència en la màxima categoria, va sortir en l'equip inicial i va acabar amb sis gols.