Ciclisme

ciclisme

Volta Ciclista a Catalunya

La Volta a Catalunya tornarà a arribar a la Molina

Ciclisme. L'estació d'esquí de la Cerdanya serà l'escenari el 25 de març d'una de les etapes més dures, amb la pujada a la collada de Toses inclosa

L'estació de La Molina a Alp serà l'escenari per quart any consecutiu de l'arribada d'una de les grans etapes de la Volta el 2017. La configuració d'aquesta etapa, que es farà el dimecres 22 de març i serà la tercera, ha estat possible gràcies a la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat –propietari de l'estació d'esquí– i de l'Ajuntament d'Alp.

L'etapa serà pràcticament igual que la del 2016. Abans d'afrontar la pujada a La Molina, els corredors hauran de superar el port de Toses –un dels més durs del Pirineu gironí i una pujada prèvia també a la Molina des d'Alp. Els últims vencedors en el port de la Cerdanya han estat Dan Martin (2015), el nord-americà Tejay van Garderen (2015) i el català Joaquim Rodríguez (2014).

Amb la confirmació de la tercera etapa, el recorregut del 2017 va prenent forma. La primera etapa, el dilluns dia 20, tindrà la sortida i arribada a Calella. El dimarts s'introduirà una de les grans novetats de la Volta, una contrarellotge per equips de 41,3km amb sortida i arribada a Banyoles. El dimecres el pilot enfilarà cap al Pirineu, on a banda de l'etapa de La Molina n'hi podria haver un altre, com en les darreres edicions. L'antepenúltim dia, el divendres 24 de març, la Volta visitarà les Terres de l'Ebre per recuperar el port més emblemàtic de la zona, el Mont Caro, amb percentatges del 15%.

La penúltima etapa sortirà de Tortosa amb un destí per determinar; i l'etapa final, la de diumenge, acabarà a la capital catalana, Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)