Ciclisme

Vuit curses socials de carretera per a l'hivern

Ciclisme. Per a totes les categories, són del Campionat Social d'Hivern de Carretera i les curses que es fan entre setmana a Peratallada

La delegació a Girona de la Federació Catalana de Ciclisme va publicar ahir el calendari de les curses de carretera de caràcter social que com és habitual obren la temporada a les comarques gironines. Entre el Campionat Social d'Hivern de Carretera i les curses que es fan entre setmana a Peratallada, en un circuit a les carreteres de l'Empordanet, hi haurà vuit proves a l'inici del 2017 que seran obertes a totes les categories des de cadets inclosos els cicloturistes que a més de la llicència presentin un certificat mèdic.

La novetat per a la temporada que ve serà que les inscripcions es faran de manera telemàtica i que els temps es prendran amb xips de cronometratge.

Els dos calendaris es caracteritzen per la presència d'equips de l'estranger que fan la pretemporada a la Costa Brava. En el campionat social, Marc Almeda (La Fàbrica Race Team) va ser el vencedor absolut el 2016.

Campionat Social d'Hivern
Bescanó
22 gener
Palafrugell
28 gener
La Bisbal d'Empordà
12 febrer
Vilajuïga
19 febrer
Curses Peratallada
Peratallada
8 febrer
Peratallada
15 febrer
Peratallada
22 febrer
Peratallada
1 març
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)