Ciclisme

Tomàs Colldecarrera, al Team Compak tarragoní

Ciclisme. El garrotxí, de la categoria sub-23 i que va destacar en la categoria júnior, havia corregut aquest 2016 amb el Seguros Bilbao

El Team Compak tarragoní va fer oficial ahir la incorporació de Tomàs Colldecarrera (Santa Pau, 1996) per a la temporada 2017. El corredor garrotxí va fitxar fa un any pel Seguros Bilbao després de completar el seu primer any en la categoria sub-23 i amateur amb el Bicis Esteve i amb el seu palmarès en la categoria júnior, amb diverses victòries en la copa estatal, com a principal argument.

Amb el conjunt basc els millors resultats de Collsu van ser el sisè lloc en el GP Inauguració de les Franqueses (millor sub-23), el catorzè en la prova de ruta i el sisè en la contrarellotge del campionat de Catalunya (cinquè i segon de la seva categoria).

Tomàs Colldecarrera coincidirà amb Joel Nicolau (Palafrugell, 1996), que complirà el seu segon any a l'equip després d'arribar-hi des del Castillo de Onda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)