Futbol sala

El Catgas es fa fort com a local

Futbol sala. Els colomencs obtenen el tercer triomf a casa contra un Gran Canaria combatiu

Catgas 5 Gran Canaria 3

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Sepe, Corvo, Rafa López i Dani Salgado –cinc inicial– Pablo del Moral, Javi Rodríguez, Maxi Rescia, Javi Rangel i Sergio González.GRAN CANARIA FS:Gus, Julio, Anás, Pablo Salado i Juanillo –cinc inicial– Rolando, Saúl, Pepe, Pichi, Montero i Bingyoba.GOLS:1-0 (2') Dani Salgado. 2-0 (3') Sepe. 3-0 (6') Dani Salgado. 3-1 (12') Dani Salgado en pròpia porta. 4-1 (12') Corvo. 4-2 (12') Anás. 5-2 (30') Maxi Rescia. 5-3 (31') Julio.ÀRBITRE:Martínez i Juan.

Tot i un començament de molta rauxa en què el Catgas va fer tres gols en sis minuts, els colomencs van haver de remar molt davant un Gran Canaria molt bregador. Els canaris, comandats per un Bingyoba estel·lar, es van mantenir dins el partit fins ben entrada la segona meitat. El Catgas, que feia dues setmanes que no jugava, va saber tancar el duel i obtenir un triomf valuós que li serveix per mantenir-se a la part alta de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)