Atletisme

atletisme

cros de Granollers

Kipjumba i Bor, favorits en el cros de Granollers

Atletisme. La fondista marroquina Salima Charki i la vallenca Marta Galimany seran les màximes candidates en la prova femenina

Titus Kipjumba i Emmanuel Bor són els principals candidats per recuperar el domini de l'atletisme kenyà en el cros de Granollers, que avui compleix les noces d'or. Amb nou victòries entre el 1992 i el 2004, els fondistes kenyans han perdut pistonada en les últimes edicions i avui tenen moltes possibilitats d'afegir un nou triomf al seu palmarès. Kipjumba ja va demostrar diumenge passat amb un tercer lloc en la Jean Bouin que passa per un bon moment de forma, mentre que Bor ja va acabar en segona posició en l'última edició de la mitja marató de Granollers.

Entre els participants catalans destaca la presència de Marc Alcalà, Abdelaziz Merzougui, Mohamed Zarhouni i Ibrahim Ezzaydouni.

En la prova femenina, la màxima favorita a la victòria és la marroquina Salima Charki (La Sansi), que l'any passat ja va ser segona a Granollers i diumenge només va cedir davant de la portuguesa Inés Monteiro en la Jean Bouin. Marta Galimany (FC Barcelona), vencedora el 2014, també ha d'estar lluitant per la victòria, tot i la presència de la jove etíop Dagmawit Kibru Kidane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)