Handbol

Una bona injecció de moral

Handbol. Primer triomf al Blanc-i-Verd del Bordils B en la primera estatal, un resultat que permet que els de Carles Ramonet surtin dels llocs de descens

BORDILS B 26 ESPLUGUES 22

CLUB HANDBOL BORDILS B:Álvarez, Palahí, Hospital (3), Pou (1), Sergi Mach (1), Bogo (4), Aleman (1), Peresson (8), Montero (1), Montes (4), Anglada (1), David Mach, Batlle, Molina, Palol (2), Amagat.HANDBOL ESPLUGUES:Giménez, Luque, Cisneros (5), Vigo (2), Abadia 82), Millán (3), Martínez, Bisbe (1), Gumà (3), Nieto (4), Meavilla (2), Giralt.PARCIALS:2-3, 4-5, 5-5, 8-7, 10-7, 12-9; 13-10, 16-12, 20-14, 22-17, 23-20, 26-22.ÀRBITRES:Elordui Elorrieta i Ramiro Moro (País Basc). 5 exclusions al Bordils B i 2 a l'Esplugues.

Un empat en la quarta jornada contra el Montcada (27-27 el 12 d'octubre) era l'únic punt del Bordils B com a local en la primera estatal. Fins ahir al migdia, quan els de Carles Ramonet van aconseguir el seu segon triomf en la categoria, quasi dos mesos i mig després del debut triomfal en la 1a estatal en la primera jornada a la pista del Bonanova (26-28). Dos punts, a més, que permeten al filial blanc-i-verd abandonar els llocs de descens. “Ja tocava, estem molt contents. I més que per sortir de la zona de descens, perquè és un rival directe que, a final de temporada, serà allà. I per aixecar la moral de l'equip: feia moltes jornades que no guanyàvem. És una victòria balsàmica”, va valorar el tècnic del Bordils B, després que el seu equip, que era cuer, superés de quatre l'Esplugues, penúltim fins ahir i que ara tanca la classificació.

“Al principi hi havia nervis. Quan la gent ja s'ha alliberat s'ha començat a notar. Físicament ells també han afluixat”, va dir Ramonet sobre un inici que va evolucionar de l'1-3 al 10-7 en la primera meitat. En la segona, la màxima local va arribar als 7 (22-15) amb el vuitè gol d'Ernest Peresson, però l'Esplugues encara va estar a punt de donar un ensurt al Bordils B: 23-21 en el 56'. Jairo Montes, en la següent acció (24-21), i la tasca de Marc Palol en el central van acabar de lligar el triomf blanc-i-verd.

“La clau també ha estat la defensa. Els dos últims partits a casa estem defensant bé, el dia del Granollers també es va fer una bona feina [22-25] i és el camí que hem de seguir. I trobar més solucions en atac. Ens costa molt, per les característiques de l'equip, poder fer gol. Potser necessitem un parell de passades més, però és del que es tracta”, hi va afegir l'entrenador de filial del Bordils.

FI DE LA MALA RATXA

1
punt
en cinc partits a casa havia sumat el Bordils B, que no guanyava des de la primera jornada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)