Futbol sala

Futbol sala

L'insaciable Dani Salgado

Futbol sala. El jugador del Catgas Santa Coloma ja ha fet deu gols en els nou primers partits de lliga i s'ha adaptat a la perfecció a la nova filosofia de joc que ha aplicat Óscar Redondo

No passen els anys per a Dani Salgado. No perd mai la fam de gol. El pivot colomenc, emblema a Santa Coloma i referència per a tots els joves talents, ha començat la temporada en molt bona forma i ja ha marcat deu gols en les primeres nou jornades, a més dels dos gols que va fer a l'Inter en els vuitens de final de la copa del Rei. “Em trobo molt bé i crec que estic en la línia de l'equip. Hem començat molt bé i estem aconseguint bons resultats”, explica Dani Salgado. “Em sento molt còmode en la nova filosofia de l'equip”, hi afegeix.

Salgado feia diverses temporades que acumulava una mitjana de gairebé 35 minuts per partit i l'arribada d'Óscar Redondo a la banqueta ha fet baixar aquesta xifra. “Sóc el veterà de l'equip i, ara que he abaixat el ritme de minuts, rendeixo un pèl més. Potser estic en un dels millors moments de la meva carrera”, assegura el pivot del Catgas. Redondo ha variat el rumb del conjunt de Santa Coloma, que practicava un futbol sala molt vertical. Ara l'equip mima la pilota, vol la possessió i això ha fet variar el joc de Dani Salgado. “Han arribat jugadors d'un perfil diferent del que teníem. Per exemple, en Maxi Rescia, que, tot i haver marcat molts gols, fa un treball defensiu bestial”, puntualitza. No l'ha sorprès gens, a Salgado, que l'equip hagi rendit des de l'arribada del nou tècnic, i considera que el límit de Redondo és molt amunt: “És un dels meus millors amics i sabia perfectament què volia. En sabia molt quan era jugador i ens està demostrant que en sap molt d'entrenador”, comenta Salgado. “Ens ha aportat tots els anys que ha estat practicant aquest esport. Ha aplicat la filosofia que a ell li agrada, que és molt diferent de la que li agradava quan era jugador, i sobretot ens ha inculcat que qui no treballa no juga. Mor per la seva filosofia i ens ha sabut implicar a tots”, hi afegeix. Considera que no ha canviat el seu rol dins l'equip perquè no depèn dels minuts que jugui, però assegura somrient que corre més que mai. “Amb els anys vas aprenent moltes coses i potser això ho hauria d'haver fet abans”, sentencia.

En la victòria del Catgas de divendres passat contra el Gran Canària, el pivot va marcar dos gols que van servir al seu equip per sumar el cinquè triomf del curs. Eren el 461 i el 462 en la lliga, tant en la fase regular com en els play-off. “Veig els 500 molt lluny però és evident que és una xifra que m'encantaria assolir si ha de servir per aconseguir victòries”, conclou l'insaciable Dani Salgado.

LA DADA

462
gols
ha marcat Dani Salgado en la lliga, tant en la fase regular com en els ‘play-offs' pel títol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)