Handbol

Handbol

copa asobal

Objectiu: copa Asobal

Handbol. El Fraikin Granollers visita el Naturhouse, el potent segon classificat, amb el propòsit de segellar l'accés. El Barça rep l'Anaitasuna

El Fraikin Granollers lluitarà per segellar avui amb un triomf a la pista del Naturhouse la Rioja (20.30 h / Movistar +) contra el segon classificat l'accés a la copa Asobal que es jugarà a Lleó els dies 17 i 18 de desembre. Ja hi estan classificats el Barça, el mateix Naturhouse i l'Ademar de Lleó, el tercer en l'Asobal i amfitrió. El conjunt granollerí és quart amb 16 punts i té un marge de tres punts sobre el cinquè, el Port Sagunt (13). També mantenen possibilitats el Bada Osca (13) i l'Helvetia Anaitasuna (13). La jornada d'avui es disputa completa i el cap de setmana es jugarà la darrera de la primera volta. L'equip de Carlos Viver també aspira a entrar en la lluita pel segon lloc –és a 6 punts– contra un conjunt amb una plantilla molt competitiva. Els millors golejadors dels de Logronyo són el brasiler Langaro i l'extrem Ángel Fernández. També destaca l'exjugador del Fraikin i el Barça Albert Rocas. El suec Kappelin i Aginagalde són, a més, una garantia sota els pals.

El Barça Lassa, per la seva banda, busca la catorzena victòria seguida a casa contra l'Helvetia Anaitasuna (20.30 h), el setè i que fa dues jornades va esgarrapar un empat a l'Olímpic de Granollers. “És un equip amb molts recursos i sempre dóna el màxim contra els grans”, va avisar ahir el tècnic, Xavi Pascual. El partit serà el darrer de l'any al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)