Rugbi

Rugbi

L'INEF, contra la federació

Rugbi. Les jugadores renuncien a la selecció per protestar contra el comitè de competició

Les jugadores de l'INEF Barcelona, el millor equip català de rugbi dels últims anys, han decidit renunciar a la selecció catalana que disputarà el campionat territorial per protestar contra la negativa de la federació catalana a modificar el calendari en els partits de l'última copa catalana que han coincidit amb convocatòries de la selecció espanyola. Les jugadores, doncs, no aniran al partit que Catalunya ha de jugar demà que ve contra Castella i Lleó a Lleida.

El club es queixa, en un comunicat oficial, que el jutge únic del comitè de competició s'ha negat durant la copa catalana a canviar els partits deixant l'equip en una situaió incòmoda.. “L'últim cas va tenir lloc el 27 de novembre contra el Sant Cugat que va coincidir amb la participació de quatre de les nostres jugadores en un Espanya-Escòcia. Aquest fet ens va obligar a jugar amb dotze jugadores de camp”, assenyala el club. “Ens sap greu prendre aquesta decisió. És un honor representar Catalunya dins i fora del camp i el sentiment d'aquesta selecció va més enllà dels 80 minuts, però la federació ens ha donat l'esquena i per això renunciem a aquesta convocatòria.”

El club també assenyala que l'equip s'ha trobat amb la mateixa situació en altres temporades però que no ha estat fins aquesta que n'ha patit les conseqüències al camp ja que la falta de fitxes ha fet que s'hagin hagut de presentar amb dotze o tretze jugadores en alguns dels partits de la copa catalana. Amb tot, l'equip ha reeditat el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)