Handbol

Un any a la carretera

Handbol. Últim desplaçament del Bordils abans de l'aturada nadalenca, a Zamora (18 h), en una pista d'on no s'ha escapat cap punt

Un quart de vuit del matí. L'expedició del Bordils, sense Mario Martínez ni Marc Combis per motius laborals, surt del Blanc i Verd per carretera fins a l'aeroport del Prat. Avió fins a Valladolid i més carretera per jugar a les sis de la tarda a l'Ángel Nieto de Zamora contra un equip que hi ha guanyat tots els seus partits. Últim desplaçament del Bordils abans de l'aturada de la lliga i l'últim del 2016. En un any a la carretera, els blanc i verds hauran jugat 16 partits. I acrediten 8 punts, 3 aquest curs (un empat i un triomf) i 5 en l'anterior amb un empat a 26 per Sant Jordi contra el Covadonga i dues victòries, a Pontevedra contra el Cisne (26-27) el 6 de febrer i a Zarautz contra l'Amenábar (27-32) el 21 de maig; en la darrera jornada del tercer curs a plata i per acabar amb la millor classificació en tres anys, vuitè. “Hi anem amb molta confiança i molta moral. A veure si podem pescar alguna cosa”, va dir ahir Pau Campos en la prèvia del partit, el discurs habitual si no fos pel triomf de dissabte a casa contra el Barça B. I és que sense els dos punts el Bordils visitaria el segon empatat amb el líder en llocs de descens i en espera de rebre dissabte que ve el tercer (a un punt), que avui rep el líder. Com per tenir urgències...

Magisteri

“Són molt competitius, saben estar i s'emporten tots els finals ajustats: han guanyat no sé quants partits d'un. Saben regular i marcar molt bé el temps del partit que els interessa, quan t'agafen una renda de dos o tres gols, que amb un altre equip encara tindries opcions, amb ells s'ha acabat”, va dir el tècnic del Bordils respecte dels castellans, amb qui van pujar a plata el 2013 i que van jugar fa dos cursos a l'Asobal. “Destaca molt Octavio Magadan, el central. L'any que van estar a Asobal va ser nominat el millor jugador debutant en la categoria. És un jugador amb un un contra un i una visió de joc brutals, un mestre a la pista. I el capità, Hortos, que és un dels màxims golejadors”, apuntava sobre els pilars que sustenten el joc del Zamora i a qui coneix perfectament com ho demostra la quantitat d'imatges per fer l'scouting que en té: “Tinc més llançaments de jugadors del Zamora que d'alguns dels meus jugadors. Tenim molta informació.”

A l'Ángel Nieto, els gols valen molt, són cars de veure. El sostre local són 27 i per guanyar d'un el Torrelavega. “És una defensa contundent, juguen a marcadors baixos i són capaços de guanyar partits amb 21 gols. Costarà”, va dir Pau Campos, conscient de la dificultat: “Haurem de córrer, marcar un ritme alt. Sabem que ells van jugar dimecres i nosaltres, no. I hem de buscar que sigui una cercavila perquè amb la defensa estàtica tenen la paella pel mànec.”

BALANÇ LLUNY DEL BLANC I VERD

3
punts
en set partits acredita fins avui el Bordils fora de casa aquest curs

LA PRÈVIA

6
punts
amb dos empats i dues victòries va sumar la temporada passada, 5 en el 2016
Hi anem amb molta confiança i molta moral. A veure si podem pescar alguna cosa
Pau Campos
entrenador handbol bordils
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)