Ciclisme

Ciclisme

Purito no competirà més

Ciclisme. El català va explicar: “No és just tornar si no em veig capaç de fer-ho al màxim nivell” i a partir d'ara treballarà amb els joves talents de l'equip Bahrain-Merida

Joaquim Rodríguez va esvair tots els dubtes sobre el seu futur i ahir va confirmar que deixa el ciclisme professional després de disset anys a través d'un missatge difós a les xarxes socials: “Després d'un temps de meditar sobre el meu futur i intentar tornar a una rutina de treball, he pres la decisió, juntament amb la família i amics, de no reprendre la competició la temporada que ve”, i hi afegia: “Tant per mi com per tots els aficionats, crec que no és just tornar si no em veig capaç de fer-ho al màxim nivell.”

A partir d'ara, el de Parets del Vallès treballarà per transmetre l'experiència i ajudar en tot el possible els joves talents de l'equip BahrainMerida.

Purito ha obtingut resultats extraordinaris que l'han convertit en un dels ciclistes catalans més important de tots els temps: dos Giros de la Llombardia, dues Voltes a Catalunya, una Volta al País Basc, tres etapes del Tour de França, nou etapes de la Vuelta, bronze i plata en el mundial, podis en la general de les tres grans voltes i tres cops número ú del rànquing mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)