Futbol sala

Futbol sala

Divisió d'Honor

El Catgas agafa embranzida

Futbol sala. Els colomencs superen el Santiago a domicili abans de rebre El Pozo en els quarts de la copa del Rei i acumulen nou punts dels últims dotze

Santiago 2 Catgas 7

SANTIAGO FUTSAL:Chema Mella, Palmas, Mel, Dani Montes i Santi –cinc inicial–; Armando, Alemão, Pablo Tallón, Hugo Sánchez, Catela i Antonio Diz.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Javi Rodríguez, Sepe, Maxi Rescia i Dani Salgado –cinc inicial–; Pablo del Moral, Corvo, Rafa López i Sergio González.GOLS:0-1 (7') Sergio González. 0-2 (15') Dani Salgado. 0-3 (18') Dani Salgado. 1-3 (21') Antonio Diz. 1-4 (27') Rafa López. 1-5 (27') Pablo del Moral. 2-5 (31') Armando. 3-5 (36') Catela. 3-6 (37') Pablo del Moral. 2-7 (39') Maxi Rescia.ÀRBITRE:Martínez i Munez.

El Catgas Energia Santa Coloma va demostrar ahir que viu un moment dolç. Els colomencs, que encadenen tres triomfs en els últims quatre partits de lliga, van superar ahir amb molt autoritat el Santiago Futsal, un dels rivals que lluiten per ser entre els vuit primers classificats que juguen la copa d'Espanya i els play-off. Els colomencs, liderats per un Dani Salgado molt encertat de cara a gol –ahir les dues dianes que va fer el van situar pitxitxi de la lliga–, van arribar al descans amb un 0-3 molt valuós. Tot i una tímida reacció local, el Catgas va respondre amb gols a les poques estocades gallegues, i amb un Pablo del Moral encertat –va fer dos gols ahir– va solucionar el partit. L'efectivitat dels visitants quan el Santiago va jugar amb porter jugador també va ser decisiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)