Ema, u, erra: mur

Handbol. El Bordils s'estavella contra el porter del Zamora, que va acabar amb un 58 per cent d'efectivitat

zamora 28 bordils 16

MMT SEGUROS ZAMORA:Ceballos (2), Ábalos, Ruiz, Iriarte, Cano (3), Magadan (4), Hortos (5), Posado, Gómez (1), García (1), Prieto, Mouriño (4), Cangiani (3), Prieto (5) i Maciel.HANDBOL BORDILS:González, Farrerons, Mach, Pedraza (1), Xicu Reixach (3), Márquez, Comas, Vilanova (1), Huix (2), Moreno (5), Montes, Hospital, Pep Reixach (3) i Masmiquel (1).PARCIALS:3-3, 5-3, 7-4, 9-6, 11-10, 14-10; 17-11, 19-13, 22-15, 24-16, 26-16, 28-16.ÀRBITRES:García Vico i Sanmartín Almazán (Andalusia). Exclusions a Ábalos, Cano, Martín i Cangiani (Zamora) i a Farrerons, Mach, Pedraza, Márquez, Moreno, Hospital i Pep Reixach (Bordils).

Enric Pedraza en el 25' de la primera meitat completava un parcial de 0-4 per situar el quart empat de la tarda a l'Ángel Nieto (abans, a 1, a 2 i a 3), la pista més difícil de la categoria, d'on no només no ha volat cap punt sinó que el Zamora hi sotmet els rivals eixugant-los la producció ofensiva fins a la sacietat. Per la defensa 6-0 i pel porter Maciel. L'argentí va sortir ovacionat, amb 21 aturades i un 58% d'efectivitat en un duel en què va encaixar un sol gol en els últims 17 minuts (22-16, Pep Reixach).

“L'última acció és molt important, ataquem amb 13-10 i no només no marquem sinó que ens fan contraatac, espectacular, que aixeca el pavelló i ens fa molt mal: en la segona meitat ho hem intentat, però ens hem trobat Leo Maciel a la porteria... Espectacular!”, va dir Pau Campos després del partit, resignat amb la jugada que els va enfonsar. El Bordils s'havia refet d'un 8-4 després de temps mort, un estímul per als castellans. “Marxo satisfet i orgullós dels meus jugadors, s'han trencat la cara contra un mur de cames, basculació... I un porter que tot el que tiràvem ho aturava. No és que no tiréssim, però ens ho ha tret tot: 6 metres, extrem, contraatac...”, hi afegia el tècnic, que valorava l'actitud del seu equip.

El Zamora va fer el seu rècord productiu aquest curs amb 28 gols (27 fins ahir, per guanyar d'un). I a l'altre costat... El 20-15 d'Ignasi Moreno va ser el penúltim gol català, en el 13' de la segona. Quatre minuts després, Pep Reixach faria el darrer gol del Bordils en un partit el marcador del qual no es va ni moure en els últims dos minuts i mig.

LA PORTERIA PETITA

1
gol
va fer el Bordils en els darrers 17 minuts de partit: Pep Reixach en el 18' de la segona (22-16)