Handbol

La setmana fantàstica

Handbol. Segon triomf en sis dies per al Bordils B, que dissabte era cuer amb tres punts. “Els hem avorrit defensant”, va dir Carles Ramonet

bordils b 28 sant joan d. 26

HANDBOL BORDILS B:Álvarez, Congost, Masó (3), Palahí, Pou, Bogo (8), Aleman (3), Peresson (7), Montero (2), Anglada, Figueras, Batlle, Molina, Palol (2), Oliver i Amagat (3).HANDBOL SANT JOAN DESPÍ:Acebron, Fenoy (1), Cabello (9), Guàrdia (2), Vilella (3), Torres (2), Sabaté, Pérez (2), Cahisa, Forns, Pueyo (4), Giambasi (5), Vila i Francés.PARCIALS:3-2, 3-3, 4-5, 6-9, 8-10, 11-13, 13-16, 16-20, 19-22, 23-24, 25-25 i 28-26.ÀRBITRES:Escoda Pérez i Sánchez Bordetas (Catalunya). 1 exclusió al Bordils B (Molina) i 1 al Sant Joan Despí (Pueyo).

El Bordils B ha guanyat més partits en el seu debut en la 1a estatal en els darrers sis dies que en el trimestre anterior. Perquè diumenge passat, a quarts d'una era cuer amb tres punts. A més, ahir va capgirar un 17-22 que fa un mes hauria semblat una autèntica utopia. “Haver guanyat ens va donar moral, no hem donat res per perdut, i tot i les precipitacions que tenim normalment, hem anat treballant”, va dir el tècnic del filial blanc-i-verd, Carles Ramonet, que va assenyalar la clau: la defensa. “Els hem avorrit defensant, la porteria ha estat bé”, hi afegia l'entrenador, molt content amb el resultat. La defensa 3-2-1 i el concurs de Marc Palol en la posició de central en els minuts finals van permetre al Bordils B encara el desenllaç després d'un parcial de 3-0 que els deixava el partit en franquícia: 27-25, Palol al 28'.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)