Futbol sala

Futbol sala

Primera divisió

El Catgas, en el focus

Futbol sala. Un triomf colomenc avui (21 h, Esport3) contra El Pozo serviria per classificar-se per a les semifinals de la copa del Rei i per confirmar les bones maneres del nou projecte

A Óscar Redondo no li agrada posar les notes del curs abans de les vacances de Nadal. Però, el tècnic admet que l'equip està en una bona línia de joc i de resultats, que avui, contra El Pozo en els quarts de la copa del Rei, pot confirmar. “Si ens classifiquéssim per a les semifinals de la copa del Rei, poques coses més podríem demanar a la temporada. Però hem de ser cautelosos”, comenta Óscar Redondo. “Ens queda molt per millorar”, afegeix.

El Catgas, que ja va eliminar l'Inter en els vuitens de final de la competició, rep un conjunt murcià que és el clar candidat a alçar el títol. “Ells són els favorits. No ens en podem oblidar. Tenen un potencial atacant bestial”, destaca el tècnic, que considera que de la victòria del Catgas a la pista d'El Pozo en la segona jornada de lliga se'n poden treure algunes coses. “Aquests partits es decideixen per petits detalls, i els has de tenir tots a favor. L'única cosa que podem garantir és que donarem guerra”, assegura Redondo, que no té cap dubte que el públic colomenc no fallarà a la cita.

També s'ha emmirallat Redondo en el duel de vuitens contra l'Inter, un dels altres equips grans del futbol sala espanyol. “Fent bé tot el que sabem fer, podem guanyar. Ho sabem perquè ja vam eliminar l'Inter. Podem canviar en aspectes tàctics. Però, mai en l'actitud i l'esforç”, sentencia el tècnic d'un Catgas que avui es posa en el focus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)