Tennis

tennis

distinció

Marc López, premiat

Tennis. L'Associació de Periodistes de Tennis (APT) també va lliurar el guardó de millor tennista de l'any a la basca Lara Arruabarrena

L'Associació de Periodistes de Tennis (APT), que enguany compleix 25 anys, va premiar ahir en la dinovena gala anual el barceloní Marc López i la basca que viu a Barcelona Lara Arruabarrena com a millors tennistes de l'any. L'acte es va dur a terme a l'Heretat Segura Viudas. López ha viscut una temporada de somni en què, a més de l'or olímpic conquerit al costat de Rafa Nadal, va guanyar Roland Garros, el seu primer Grand Slam, amb Feliciano López en el seu primer any junts. Arruabarrena (Tolosa, 1992) inicia una nova etapa amb l'entrenador basc Alejo Mancisidor. És la 66a de la WTA i al setembre va guanyar el torneig de Seül, el seu segon títol professional.

També van ser premiats el president del RCT Barcelona, Beto Agustí, que va rebre la insígnia d'or i brillants de l'APT per la seva col·laboració amb els mitjans, i el jutge àrbitre internacional barceloní Javier Moreno, guardonat amb el premi Joc Net. Moreno ha dirigit gairebé cent eliminatòries de la copa Davis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)