Futbol sala

futbol sala

copa del rei

Els errors desfan el Catgas

Futbol sala. El conjunt colomenc cau contra El Pozo en els quarts de la copa del Rei després d'un duel en què van pesar molt les petites desconnexions aprofitades per la qualitat visitant

Catgas 3 EL POZO 5

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Rafa López, Corvo, Sepe i Dani Salgado –cinc inicial– Pablo del Moral, Javi Rodríguez, Maxi Rescia, Javi Rangel i Sergio González.EL POZO MÚRCIA:Fabio, Raúl Campos, Miguelín, Bebe i Cardinal –cinc inicial– Elias, Andresito, Álex, Fernando, Pito i Marinovic.GOLS:0-1 (1') Rafa López en pròpia porta. 0-2 (2') Miguelín. 1-2 (4') Dani Salgado. 1-3 (15') Fernando. 2-3 (21') Dani Salgado. 2-4 (24') Cardinal. 2-5 (40') Bebe. 3-5 (40') Sergio González..ÀRBITRE:Garcia i Moreno.PÚBLIC:uns 600 aficionats al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet.

El Catgas Energia Santa Coloma va caure ahir en els quarts de la copa del Rei. Contra El Pozo Múrcia, l'equip més en forma del futbol sala espanyol, els colomencs van cometre massa errors que el van condemnar a l'eliminació. “Intentarem allargar al màxim el partit”, comentava Óscar Redondo abans del duel, però les pèrdues de concentració en moments puntuals no van permetre que fos així. Sobretot en la primera part, en què els murcians van saber aprofitar les possibilitats que li va cedir l'equip colomenc.

El suflé de l'ambient va baixar en només dos minuts. El Catgas, endormiscat i amb menys intensitat de la necessària, va veure com El Pozo feia els dos primers gols del partit en les dues primeres ocasions en què es van acostar a la porteria de Prieto. Miguelín va provar sort després d'un error en la creació colomenca, el mateix Prieto va aturar el xut, però la mala fortuna va fer que el rebot piqués en Rafa López i acabés a la xarxa de la porteria. El gol va estabornir el Catgas, que va veure com també Miguelín feia el 0-2 poc després.

Només Dani Salgado va poder parar l'hemorràgia inicial provocada pels molts errors no forçats. El pivot colomenc va resoldre una jugada dels locals amb una rematada amb tot que va picar al pal i al cos del porter Fabio. La diana de Salgado va ser balsàmica per a un Catgas que va tenir les millors ocasions del primer temps just després. Maxi Rescia, Sepe i Corvo van tenir possibilitats d'empatar el partit just abans de l'1-3 d'El Pozo. Un contraatac mal resolt pels colomencs va acabar significant una rèplica per als murcians que van fer l'1-3 obra de Fernando. El gol va deixar grogui el Catgas, que va veure com Prieto havia d'aparèixer per mantenir l'equip en el duel. Pito va estavellar un xut a la fusta en l'ocasió més clara per ampliar el resultat.

Voler i no poder

La reacció del Catgas en la segona part no es va fer esperar, i Dani Salgado va poder escurçar la distància en la primera ocasió que van tenir els locals. Una combinació entre el mateix Salgado i Sepe va acabar amb un xut creuat del pivot que va significar la revifada local. Fins i tot el 2-4 obra de Cardinal –amb Dani Salgado estès a terra després d'un xoc amb el portuguès d'El Pozo– va ser una anècdota entre els millors moments del Catgas. El Pozo es va limitar a desfer les jugades ofensives dels colomencs i a intentar aprofitar els errors locals, com ja havia passat en el primer temps.

La falta de punteria del Catgas va fer que els locals no poguessin posar emoció al tram final. Sepe, amb una rematada al pal quan faltaven cinc minuts, va tenir l'ocasió més clara abans que Óscar Redondo fes jugar l'ala colomenc de porter jugador.

Aleshores, Fabio, que ja havia aturat les millors ocasions colomenques, va fer gala del seu magnífic repertori. I on no va arribar ell, hi havia el pals, que també van privar Corvo d'escurçar la distància. Amb el Catgas abocat a l'atac, el Pozo va fer palesa la seva qualitat amb un contraatac magistral que va culminar Bebe amb el 2-5.

Amb El Pozo relaxat i amb la classificació a la butxaca, el colomenc Sergio González va fer el 3-5 definitiu. Contra un equip gran, el Catgas va cometre massa errors i es va desfer en la copa del Rei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)