Handbol

Al Blanc i Verd, també, ja han comprat la Grossa...

Handbol. El Bordils tanca el 2016 i la primera volta de la lliga contra el Teucro (20 h), segon i que vol tornar a l'Asobal un any després de baixar

“En tenim moltes ganes. És l'últim i volem fer-ne una altra d'aquestes grosses, com la de fa quinze dies contra el Barça. És un molt bon moment”, va dir Pau Campos en la prèvia de l'últim partit de la primera volta, aquest vespre (20 h) amb el Teucro. El 27-25 del Bordils amb el filial blaugrana el dia 3 va permetre al Bordils tapar els forats de la primera volta i arribar al final, enllaçant els rivals més forts de la lliga, fora dels llocs de descens. Els ocuparia si no hagués guanyat el Barça B. I ho farà, per l'average particular amb el Còrdova, si avui perd i els andalusos superen el Nava, ara empatat amb els blanc-i-verds amb 11 punts. “No hi perdem res però hem d'intentar fer un cop d'home. I per què no avui?”, deia fa dues setmanes el tècnic del Bordils, abans del duel català de plata amb el Barça B.

“No tenim la pressió que s'acabi la lliga. És un bon moment per deixar-se anar i treure tot el que hem estat entrenant i practicant”, argumentava l'entrenador empordanès sobre l'equip abans de l'aturada. Una setmana, perquè després de Sant Esteve el Bordils començarà a preparar el tram decisiu del seu quart curs a plata, els deu primers partits de la segona volta, quan ha de lligar la quarta permanència. “Sortirem amb 11 o 13 punts. I la salvació és a partir de 21, 22 o 24 punts perquè tothom suma”, són els càlculs del Bordils: “Amb deu partits i 20 punts possibles et pots equivocar, però també són cinc a casa i cinc a fora, amb el que costa puntuar fora.” El primer, el 14 de gener al Blanc i Verd. “Estan jugant bé, ràpid i dinàmic. M'agrada com juguen i mouen la pilota”, afirmava Pau Campos sobre el Teucro, amb qui espera fer un bon partit: “Podem plantar-los cara perquè tampoc tenen un llançament exterior potent. Mouen la pilota molt ràpid i el llançament és en proximitat, sobre recolzament i contacte. Tampoc et fan sortir a nou metres i si ens tanquem i fem un bon treball defensiu podem sortir al contraatac”, hi va afegir, sobre les possibilitats del Bordils de repetir un premi gros, guanyar el segon –a un punt del líder i l'últim rival del Bordils, el Zamora (28-16).

Orgull nacional

“En la darrera convocatòria de la selecció catalana, el 2009, no n'hi havia cap. Veure que en la següent passes de zero a tres és un orgull personal molt gran. Per a mi i per al club perquè s'estan fent bé les coses des de baix. Estem molt contents”, va dir Pau Campos sobre la presència de Pep Reixach (Bordils), Marc Canyigueral (Ciudad Encantada) i Eduard Nonó (Bidasoa) a la llista de Catalunya per al partit de la setmana que ve contra el Qatar. L'entrenador va destacar que Pep Reixach ha estat sempre habitual en les seleccions catalana i estatal, que Canyi també va jugar amb Catalunya (juvenil) i que Nonó no havia jugat ni amb la gironina: “Em deia que li feia una especial il·lusió perquè mai havia estat en cap selecció. Ho està fent molt bé al Bidasoa i, als 31 anys, li arriba la primera convocatòria.”

Recollida de joguines al descans

L'Handbol Bordils s'adhereix a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Joventut, que treballa per la sensibilització dels infants i adults envers l'educació mitjançant el joc. Els aficionats estan cridats a dur una joguina nova, que no sigui bèl·lica ni sexista, i entregar-la al descans del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)