Ciclisme

Hermida renova amb Merida

Ciclisme. El cerdà, que competirà en la modalitat de marató, serà l'ambaixador de la marca i en desenvoluparà els productes

“Estic molt orgullós d'allargar la meva relació amb Merida, més enllà de la meva llarga trajectòria esportiva amb l'equip. Estic emocionat i ansiós per entregar-me en el meu nou paper com a ambaixador de marca i provador de productes”, va dir ahir Josep Antoni Hermida, que va fer oficial la seva renovació amb la marca japonesa, l'equip oficial de la qual tampoc continuarà competint en la copa del món de XCO aquest 2017.

El corredor cerdà ja va assenyalar les seves intencions de continuar col·laborant amb Merida Bicycles abans de disputar els seus cinquens Jocs Olímpics i, després, es va fer oficial que el Multivan Merida Biking Team, del qual va ser soci fundador i amb el qual va competir els darrers tretze anys en el primer nivell internacional, desapareixeria com a tal.

“No és només la seva experiència i coneixements sinó també el seu gran caràcter el que el converteix en un ambaixador perfecte per a Merida”, va dir Andreas Rottler, de la marca japonesa. Josep Antoni Hermida col·laborarà amb la marca desenvolupant els seus productes, fent-ne proves i participant en esdeveniments. A més, continuarà competint en proves per etapes, curses marató, enduro o e-bike.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)