Ciclisme

Ciclocròs

copa catalana

Simon i Noriega guanyen la copa

Ciclocròs. Els dos corredors van mantenir la primera posició en l'última prova del calendari català a Tona

Isaac Simon (Bicis Esteve) va ser el guanyador de la copa catalana de ciclocròs després d'acabar tercer en la cursa de Tona, la desena i última prova del calendari. En categoria femenina la victòria final la va aconseguir la mexicana establerta a Mataró Mayalen Noriega (MMR-Powerade).

En la darrera prova de la temporada, a Tona, Simon va sortir ràpid i va prendre la iniciativa aviat, però a l'equador de la cursa el francès Hugo Drechou el va superar i no va abandonar la primera posició. Tomas Misser va ser el segon a travessar la meta, a deu segons, mentre que Simon va ser catorzè. La regularitat durant les deu proves del calendari, que enguany s'ha ampliat –cosa que evidencia el bon moment del ciclocròs a Catalunya–, ha permès a Simon assegurar-se la victòria final. Gerard Minoves (Xtrembike) va ocupar la segona posició final i Oriol Domènech (BTT Premià de Dalt) va ser tercer. Noriega va completar un final de la copa catalana excel·lent i va repetir victòria a Tona, al davant d'Axelle Dubau (Le Boulou) i Sandra Santanyes (MMR). La victòria la va poder mantenir al davant de la classificació de la copa catalana.

Els altres campions de la copa catalana han estat Lluís Vivian (CC Sant Boi), en cadet; Pau Miquel (Sagalés), en júnior; Albert Poblet (Vic), en sub-23; Júlia Pujol (Tomàs Belles), en júnior/cadet.

COPA CATALANA Masculí
1r. I. Simon (Bicis Esteve)
195 punts
2n. G. Minoves (Xtrembike)
127
3r. O. Domènech (BTT Premià)
116
4t. X. Carnicer (Selvatà)
102
5è. A. Hernàndez (Ermuko)
95
6è. A. Rota (Biketraining)
91
7è. H. Drechou (Calvisson)
83
8è. G. Àlvarez (T. Bellès)
79
Femení
1r. M. Noriega (MMR)
170 punts
2n. M. Duran (Massi)
144
3r. J. Muntadas (Blue Motors)
143
4t. S. Heredero (Vic)
102
5è. C. Medina (A. Montcada)
98
6è. A. Villar (Manresa)
98
7è. L. González (Lointek)
65
8è. E. Boix (Sala)
64
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)