Handbol

Al Bordils, any nou, junta nova

Handbol. El club convoca l'assemblea general de socis el dimecres dia 11 per engegar el procés electoral

Informe del president, convocatòria d'eleccions, calendari electoral, constitució de la junta electoral i precs i preguntes. Aquest és l'ordre del dia de l'assemblea general de socis del Club Handbol Bordils, convocada per d'aquí a vuit dies a les 21 i 21.30h en primera i segona convocatòria, al Casal Municipal. El 2017 s'esgoten els sis anys de mandat de la junta que presidia Ferran Cassú fins que, a mitjan novembre, va cedir el seu lloc per motius personals al tresorer Joan Martín, després d'una dècada al capdavant d'una entitat a la qual ha dedicat la vida.

L'actual junta no ha fet cap proposta de continuïtat com a tal i, la majoria de directius, no volen seguir sinó deixar pas a gent nova. Quan Cassú va anunciar la dimissió, la mateixa junta es va plantejar deixar-ho en bloc en el mateix moment. Amb Martín en el càrrec en funcions, es va decidir complir els terminis i continuar treballant fins a l'11 de gener per presentar el calendari electoral i tot el que té al darrere. La intenció dels actuals directius és poder fer el traspàs el més aviat possible, perquè la junta entrant pugui rebre la informació del club i fer-se càrrec de les seves funcions amb tranquil·litat i, sempre, abans que acabés aquesta temporada per poder prendre les decisions adequades en els àmbits dels primers equips i dels de la base. Els terminis serien el febrer, o com a molt tard el març, fer eleccions i, quan sortís la nova junta, retirar-se i estar a la seva disposició en el traspàs.

A dalt de tot

El Club Handbol Bordils mai havia assolit les fites esportives d'aquesta temporada. Té el primer equip d'handbol a plata per quarta temporada, el segon debutant a la primera estatal i el primer de voleibol a la primera estatal femenina per segon any. En els de base, els equips juvenils, cadets i infantils disputen les màximes categories de l'àmbit català, en handbol masculí i voleibol femení. Tota aquesta exigència competitiva ha comportat un desgast a la junta sortint i, per això, només alguns dels seus directius es plantejarien seguir, però a títol individual i vinculats a un nou projecte. A Bordils, de fet, es percep una candidatura que no surt de la junta actual. Són persones vinculades al club i amb ganes d'implicar-se, que per respecte a la figura de Ferran Cassú potser no havien fet aquest pas abans. Des de l'actual junta es veu de bon ull que hi hagi una alternativa, encapçalada per persones amb qui confien. És clar que hi mantindran la conseqüent expectativa de veure quin rumb pot agafar l'entitat després de sis anys que, sobretot a nivell burocràtic, els ha comportat un gran esforç tractant-se de persones que no eren professionals de l'àmbit de l'esport sinó que s'hi dedicaven de manera altruista i desinteressada. No es descarta que pugui sortir una segona candidatura, tot i que sempre s'intentarà que se sumin tot els esforços en una.

TRASPÀS

Les eleccions serien de seguida perquè la junta entrant planifiqui el següent curs
La junta actual no es presentarà a la reelecció i, com a mínim, hi ha una candidatura nova

El torneig de Nadal i el primer equip

El pavelló blanc i verd va albergar la setmana passada, entre Sant Esteve i Cap d'Any, el Torneig de Nadal Memorial Narcís Aliu. El Granollers va ser el campió de la categoria cadet després de derrotar el FC Barcelona en la final, 35-25. En la categoria infantil el títol va ser per a la Roca, que va superar el Granollers 30-36 en el partit decisiu. En el marc del torneig, el conjunt juvenil del Bordils va superar 23-44 la selecció catalana cadet, mentre l'equip de la 1a estatal va superar la selecció catalana juvenil per 18-23. D'altra banda, el primer equip va reprendre els entrenaments aquest dilluns després d'un parèntesi d'una setmana. El conjunt de Pau Campos ocupa llocs de descens en la divisió d'honor plata empatat amb dos equips que no baixarien i a dos punts de dos més. En la primera meitat de la segona volta, des del dia 14 a casa i fins al mes d'abril, el Bordils disputarà el tram decisiu de la temporada en el qual ha d'assolir la dotzena de punts, com a mínim, per assegurar-se la permanència en la segona categoria estatal per quart any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)